INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Colegul lui Răzvan Marin e dezastru la volan » Al doilea accident în ultimele două luni

Așa arată pagubele produse de M'baye Nang în accidentul de aseară / Foto: Imago
Așa arată pagubele produse de M'baye Nang în accidentul de aseară / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 16:41 / Actualizat marti, 07 mai 2024 17:02

M'baye Niang (29 de ani), atacantul lui Empoli, a fost implicat luni seară într-un accident rutier în orașul în care locuiește. Senegalezul a intrat cu Mercedesul pe care îl conducea într-o furgonetă și în alte două mașini parcate pe margine, iar apoi a ricoșat și într-un zid. El și pasagerul din mașină au scăpat însă nevătămați.

Probabil cel mai prost șofer dintre toți fotbaliștii din Serie A a lovit din nou. Nu trecuseră decât două luni și jumătate de când colegul lui Răzvan Marin își șifonase serios Mercedes-ul SUV abia cumpărat că luni seară a recidivat. M'baye Niang și-a confirmat renumele de pericol public pe șosele și a fost implicat într-un alt accident rutier.

Apărare la TAS după modelul Halep? Paul Pogba dă vina pe un „guru pentru buna sănătate a celebrităților”
FRANȚA
Apărare la TAS după modelul Halep? Paul Pogba dă vina pe un „guru pentru buna sănătate a celebrităților”

După cum a confirmat și clubul Empoli, atacantul senegalez ar fi pierdut controlul volanului, a tamponat o furgonetă și a intrat în două autoturisme, staționate pe margine, după care a ricoșat și într-un zid.

A doua zi după accident a venit la pregătiri

„Nu este clar cine conducea Mercedes-ul, însă nimeni din mașina condusă de jucătorul de 29 de ani nu a fost rănit (M'baye era și cu un prieten), nici o persoană care se găsea în interiorul uneia dintre vehiculele parcate", anunță presa toscană despre evenimentul produs în orașul Empoli, situat la 45 de kilometri de Florența. Martorii au declarat însă că l-au văzut la volan pe fotbalistul african

După cum scrie La Nazione, nu a fost chemată ambulanța și persoanele implicate n-au avut nevoie de îngriiri medicale. Dovadă că astăzi Niang, care în meciul cu Frosinone (0-0) jucase 55 de minute, s-a prezentat normal la antrenamentul condus de Davide Nicola, în perspectiva partidei de duminică de la Roma împotriva lui Lazio, foarte importantă pentru evitarea retrogradării în Serie B.

Colegul lui Răzvan Marin e dezastru la volan » Al doilea accident în ultimele două luni
M'baye Niang, la fel de contondent pe gazon și în afara lui / Foto: Imago

În februarie, Niang venea de la rugăciune

Pe 20 februarie tot internaționalul senegalez, aflat la volanul SUV-ului său Mercedes, a intrat în două mașini parcate pe marginea drumului. Nici atunci n-a fost rănit, dar unul dintre autovehicule a fost distrus complet. Accidentul s-a petrecut chiar în centrul orașului Empoli, iar M'baye a fost dus la spital pentru un control medical pe care l-a trecut fără probleme.

Nicio altă persoană nu a fost atunci implicată, iar clubul toscan a precizat că „Niang ne-a avertizat cu promptitudine asupra accidentului. Ca club suntem conștienți că, de la sosirea lui la Empoli, jucătorul iese de obicei dimineața devreme și se alătură grupurilor de rugăciune cu alți practicanți ai religiei sale. Noi suntem bucuroși că n-au existat persoane rănite".

Condamnat în 2014 la 18 luni cu suspendare

Niang are un istoric foarte bogat în astfel de evenimente. Totul a plecat din 2013, când a fost oprit de poliția din Milano pentru că a condus fără permis. Din nou, în februarie 2014, în timp ce juca sub formă de împrumut pentru Montpellier, M'baye Niang s-a izbit cu Ferrari-ul său de un copac și a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare pentru un presupus accident cu fugă de la locul faptei, în urma căruia alte 11 persoane au fost rănite!

În martie 2016, AC Milan a confirmat că Niang a suferit o leziune la ligamentul capsular de la glezna stângă, precum și vânătăi la umărul stâng, în urma unui accident de mașină.

Niang și-a petrecut prima jumătate a sezonului la Adana Demirspor, înainte de a reveni în Serie A în ianuarie 2024, ajungând la Empoli într-un împrumut de șase luni, în schimbul a 250.000 de euro. El a marcat 4 goluri în 12 jocuri în Serie A de la transferul la Empoli, care ocupă locul 17 în prima ligă italiană, la numai două puncte de locurile retrogradabile

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Declarație de dragoste a lui Valentin Mihăilă: „Viitorul meu este la Parma. Vreau să fiu și mai bun în Serie A!”
STRANIERI
Declarație de dragoste a lui Valentin Mihăilă: „Viitorul meu este la Parma. Vreau să fiu și mai bun în Serie A!”
Violențe nemaipomenite în liga a patra germană » 155 de agenți răniți și 74 de suporteri au fost arestați
GERMANIA
Violențe nemaipomenite în liga a patra germană » 155 de agenți răniți și 74 de suporteri au fost arestați

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează