INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Îl recunoști? Fostul „Balon de Aur” și-a șocat fanii, apoi a dezvăluit adevărul despre imaginea postată

Roberto Baggio (57 de ani), fostul mare decar italian, și-a surprins fanii de pe rețelele sociale.  / FOTO: Instagram +22   FOTO
Roberto Baggio (57 de ani), fostul mare decar italian, și-a surprins fanii de pe rețelele sociale. / FOTO: Instagram

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 11:52 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 17:10

Roberto Baggio (57 de ani), fostul mare decar italian, și-a surprins fanii de pe rețelele sociale. „Il Divin Codino”, fan al serialului Narcos, a postat o imagine editată. Mulți fani l-au crezut pe cuvânt!

A fost unul dintre cei mai talentați decari ai istoriei fotbalului italian, însă n-a reușit să devină campion mondial. A terminat în 1990 pe locul al treilea, iar peste patru ani, în SUA, s-a clasat al doilea cu squadra azzurra, ratând una dintre loviturile de departajare din finala cu Brazilia.

A compensat cu „Balonul de Aur" cucerit în 1993, când a fost ales de către FIFA și cel mai bun fotbalist din lume.

FOTO. Roberto Baggio, imagine virală pe rețelele de socializare

Roberto Baggio / FOTO: Instagram
Roberto Baggio / FOTO: Instagram
Roberto Baggio / FOTO: Instagram
Roberto Baggio / FOTO: Imago
Roberto Baggio / FOTO: Imago
+18 FOTO

Poreclit „Il Divin Codino", codița sa fiind marcă înregistrată, Roberto Baggio și-a dezvăluit pasiunea pentru serialul Narcos. Retras din fotbal în 2004, Baggio a postat pe rețelele sociale o poză cu care i-a șocat pe urmăritorii săi. Apoi a dezvăluit și imaginea reală, needitată.

„Proximamente Narcos 4" sunt cele trei cuvinte din descrierea imaginii. În fotografie, Roby apare cu destule kilograme în plus și cu o coamă blondă spre albă, schimbarea față de postura sa obișnuită fiind incredibilă.

Roberto Baggio, star al fotbalului italian

Decarul ce a evoluat în cariera de 22 de ani la Vicenza, Fiorentina, Juventus, Milan, Bologna, Inter și Brescia, câștigând doar cinci trofee, dintre care două „scudetti" cu Juventus și Milan, a rămas și acum marcat de ratarea de la punctul cu var în finala contra Braziliei, la turneul final al CM în care România a fost la un pas de semifinale: „Încă visez noaptea la acea execuție”.

Roberto Baggio: „Ayrton Senna, din ceruri, a ridicat mingea!"

„Când m-am dus la punctul de la 11 metri, am fost cât se poate de lucid. Știam că Taffarel plonjează mereu, de aceea am decis să bat pe mijloc, la jumătatea înălțimii, tocmai pentru ca el să nu poată să respingă cu picioarele. A fost o alegere inteligentă. Cu toate acestea, mingea, nu știu cum, a urcat trei metri și s-a dus mult în sus.

Am irosit câteva penaltyuri în carieră, dar când le-am ratat, mingea a fost apărată de portar, nu s-a dus în nori... Brazilienii spun că a fost Ayrton Senna, din ceruri, cel care a ridicat mingea. Cine știe. Este explicația romantică pentru un episod inexplicabil, poate cu excepția oboselii", a declarat Baggio, în autubiografia "O poartă în cer", pe care s-a bazat și un documentar lansat pe Netflix în 2021.

A fost cel mai negru moment din cariera mea, m-a marcat ani de zile. Încă mai visez la acel penalty ratat. Mi-a fost foarte greu să scap din acel coșmar. Dacă aș putea șterge o imagine din viața mea sportivă, aceea ar fi
- Roberto Baggio, fost mare decar italian

291de goluri în 643 de meciuri disputate cu echipele de club a avut Roberto Baggio. La echipa națională a bifat 56 de partide și 27 de goluri

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Răzvan Lucescu, scandal-monstru după meciul care îl poate costa titlul: „În țara lui n-ar fi făcut așa ceva”
PAOK
Răzvan Lucescu, scandal-monstru după meciul care îl poate costa titlul: „În țara lui n-ar fi făcut așa ceva”
Xavi a făcut prăpăd după „El Clasico”: „Nu vreau să tac! O rușine absolută! Meritam să câștigăm”
REAL MADRID - BARCELONA
Xavi a făcut prăpăd după „El Clasico”: „Nu vreau să tac! O rușine absolută! Meritam să câștigăm”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
vulturulbecali
vulturulbecali  •  23 Aprilie 2024, 13:05

Fără mustață e leit Marian Nistor

username_2
username_2  •  22 Aprilie 2024, 20:52

a fost poreclit simplu „il Codino”, nu divin Codino, Divin Codino a fost „poreclit” documentarul despre viața lui

thiamarcos
thiamarcos  •  22 Aprilie 2024, 18:38

Prima dat am crezut ca e ala mic cu aia mare din filmele *** din anii '80.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează