INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Superafacere cu Jude Bellingham! Încă 31 de milioane de euro în schimbul starului de la Real Madrid

Jude Bellingham a decis ultimul El Clasico / FotoȘ Imago
Jude Bellingham a decis ultimul El Clasico / FotoȘ Imago

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 14:52 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 15:08

Jude Bellingham (20 de ani), starul lui Real Madrid transferat în vară cu 103 milioane de euro, îi va aduce lui Dortmund încă 31 de milioane dacă mijlocașul ofensiv englez va atinge baremurile de performanță fixate în contract: un loc în Top 11 din Ligă, câștigarea titlului de golgheter în LaLiga și un loc în echipa FIFA a sezonului.

Jude Bellingham a semnat duminică, în prelungirile El Clasico, golul prin care Real Madrid a pus practic ambele mâini pe un nou titlu în LaLiga.

Succesul (3-2) împotriva Barcelonei și calificarea la loviturile de departajare în semifinalele Champions League în fața campioanei en-titre, Manchester City, îl propulsează pe internaționalul englez în postura de a mai valida alte bonusuri stipulate în contractul cu echipa lui Carlo Ancellotti.

Ziarul AS a dezvăluit că, pe lângă cele 103 milioane de euro ale transferului său pe „Bernabeu", mijllocașul ofensiv de 20 de ani mai poate aduce în conturile Borussiei Dortmund o sumă de până la 31 de milioane. În total „galben-negrii" ar ajunge la un preț de vânzare de 134 de milioane!

Mesajul de impact al unui puști revoltat de evoluția slabă din derby a favoriților de la Chelsea
ANGLIA
Mesajul de impact al unui puști revoltat de evoluția slabă din derby a favoriților de la Chelsea

La un singur gol de Artem Dovbyk!

Conform sursei citate, Bellingham ar putea activa trei bonusuri importante, echivalente la un maximum de 30 la sută din suma inițială de transfer, 30,9 milioane de euro. Primul ar fi în cazul clasării în Top 11 din Liga Campionilor, al doilea dacă prinde un loc în unsprezecele mondial al sezonului în ancheta FIFA The Best.

Iar ultimul în situația în care va câștiga cursa pentru cel mai bun marcator din Primera Division. Jude e foarte bine plasat, cu 17 goluri, la o singură reușită în spatele ucraineanului Artem Dovbyk, vârful Gironei și adversarul naționalei României în grupa de la Euro 2024.

Jude a influențat 31 de goluri la Real

Bellingham e al patrulea fotbalist al echipei din capitala Spaniiei care a jucat cele mai multe minute în acest sezon (3.190) în toate competițiile, după Valverde, Rudiger și Rodrygo. Și a marcat 21 de goluri și a oferit 10 pase de gol în 36 de meciuri disputate în acest sezon.

„Dortmund continuă să se bucure de fenomenul Jude, știind că fiecare joc al englezului valorează aur", remarcă AS. Transferul lui Jude Bellingham poate doborî recordul clubului stabilit de mutarea belgianului Eden Hazard de la Chelsea, 115 milioane de euro în 2019.

180de milioane de euro este cota actuală de piață a lui Jude Bellingham, conform Transfermarkt.de. Este cel mai scump fotbalist din lume, la egalitate cu Mbappe și Haaland

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Doi fotbaliști din Premier League, arestați pentru viol! Cum a reacționat clubul
PREMIER LEAGUE
Doi fotbaliști din Premier League, arestați pentru viol! Cum a reacționat clubul
Carlos Tevez, din nou internat cu probleme cardiace, după ce a acuzat dureri puternice în piept
ARGENTINA
Carlos Tevez, din nou internat cu probleme cardiace, după ce a acuzat dureri puternice în piept

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează