INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN ISRAEL

Un internațional israelian, adversar al României în preliminariile Euro 2024, condamnă atacurile Hamas: „E cel mai grav atac din istoria noastră. Opriți ipocrizia!”

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 15:37 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 15:52

Stav Lemkin (20 de ani), stoperul lui Shakhtar și component al reprezentativei de tineret a Israelului, declară că „oamenii sunt uciși, violați și răpiți de teroriști. Întregi așezări sunt capturate și oamenii sunt luați prizonieri. Inima mea e alături de cei afectați de război”.

CONTEXT:

  • E război în Israel! Azi-dimineață, la ora 06:20, organizația paramilitară palestiniană Hamas a pornit un atac fără precedent la adresa Israelului, lansând peste 5.000 de rachete 
  • Ministrul Apărării și Comandatul Poliției au declarat stare de război pe teritoriul țării 
  • Rezerviștii au fost mobilizați și chemați în unitățile lor
  • Beno David, corespondentul Gazetei Sporturilor de la Tel Aviv, vine cu toate noutățile din zonă.

Și fotbaliștii israelieni iau poziție după atacul de dimineață al organizației paramilitare palestiniene Hamas, care au lansat peste 5.000 de rachete. Un internațional Under 21 critică atacul neașteptat asupra țării sale, care a declarat imediat „stare de război". 

Fundașul central al lui Shakhtar, Stav Lemkin, a acordat un mic interviu cotidianului ucrainean Tribuna. "Israel suferă cel mai grav atac din istorie. O jumătate de țară este ascunsă în buncăre, după lansarea miilor de rachete din teritoriul Gaza", a spus fotbalistul campioanei Ucrainei.

Antonio Sefer, dărâmat după atacul terorist din Israel: „Plâng, nu am crezut că pot trăi așa ceva!”
RĂZBOI
Antonio Sefer, dărâmat după atacul terorist din Israel: „Plâng, nu am crezut că pot trăi așa ceva!”

A jucat 13 minute contra României

Lemkin s-a revoltat și cere sprijin pentru restabilirea păcii: „Oamenii sunt uciși, violați și răpiți de teroriști. Întregi așezări sunt capturate și oamenii sunt luați prizonieri. Inima mea e alături de cei afectați de război. Astăzi suntem noi, iar mâinie poți fi atacat la rândul tău. Teroarea este teroare. Ajutați-ne și opriți ipocrizia!", a scris Stav pe pagina sa de Instagram.

Stav a evoluat doar în două partide în acest sezon la Shaktar în campionat, cu Minaj și cu Obolon, și are două selecții la naționala de seniori a adversarei noastre din preliminariile Euro 2024. El a bifat 13 minute spre final contra României (1-1) și a fost apoi integralist în partida cu Belarus (1-0).

Au atacat și în interiorul sinagogilor!

Teroriștii au pătruns pe teritoriul țării și ar fi atacat populația civilă inclusiv în interiorul sinagogilor! În Israel e zi cu semnificații, se sărbătorește Simhat Torá, o importantă sărbătoare evreiască celebrată toamna, care marchează încheierea ciclului anual de citire a celor cinci cărți ale lui Moise - Tora.

11meciuri și un gol marcat are Stav Lemkin la selecționata U21 a Israelului. Stoperul a trecut și pe la naționalele U16, U17, U19 și U20 înainte de a face pasul la seniori

Citește și: 

Prima reacție de la UEFA după atacarea Israelului: „Există posibilitatea ca meciul cu Elveția să fie mutat pe un teren neutru” + Reacția Federației Elvețiene
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Prima reacție de la UEFA după atacarea Israelului: „Există posibilitatea ca meciul cu Elveția să fie mutat pe un teren neutru” + Reacția Federației Elvețiene
Jucătorilor din Israel li s-a interzis să vorbească despre război! Prima reacție a unui român: „Situația nu e prea bună”
ISRAEL
Jucătorilor din Israel li s-a interzis să vorbească despre război! Prima reacție a unui român: „Situația nu e prea bună”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
mr90
mr90  •  08 Octombrie 2023, 12:27

Este destul sa-ti folosesti creierul ca sa realizezi cit de absurda este afirmatia: "Întregi așezări sunt capturate"

Adriann_1
Adriann_1  •  08 Octombrie 2023, 10:35
Postat de grro pe 07 Octombrie 2023, 20:59

Stai liniștit, că ești prea prost, să te facă lumea antisemit!

Nu ramane decat sa ne intrebam de ce asemenea "comentarii" sunt publicate pe site iar userii respectivi nu sunt banati permanent? Adica na, una e sa ai o disputa aprinsa dar LA SUBIECT si sa-ti mai scape o vorba, si alta e sa postezi asemenea "mesaje". Astea standarde de moderare...

boierasul
boierasul  •  07 Octombrie 2023, 21:00
Postat de vivi.napoca1_ pe 07 Octombrie 2023, 17:58

Problema este generala și zic eu un fel de oameni primitivi ,fără educație, fără discernământ, avizii după banii ,funcții, putere ,etc . ! De ce nu nu ajungem la o concluzie ,cum ar fi ; Mai oameni suntem sa zicem 10 miliarde pe pământ, hai sa o facem în mod civilizat ,cu un fel de coșul zilnic ,lunar de trai ,plus minimum de alte facilități, iar dacă pornești de aici de " Minimun " poți sa ajungi unde vrei tu cu ,școală, afaceri CINSTITE ,etc ! Sa nu fie un fel de comunism ! Un fel de ( adevărat) " Nici munca fără piine Nici piine fără munca " ! Iar bisericile astea și cei care le conduc ar trebui sa facă oameni mai buni ! Eu nu am nici o treaba sa merg la biserica ,Catolica , Ortodoxa ,Reformata ,am fost în Anglia ,Franța, ma rog. multe din Europa ,dar am aceiași admirație pt. Fiecare cultura ! Dar în același timp nu sant "*** " Nici uneia ! Ma duc când vreau eu și unde vreau eu ,manastiri dar nu penibil sa umblu în coate etc ! Lașii tot timpul stau în spate și împing oamenii sa se sacrifice și dacă tragi line pt. Ce și cu ce preț, MERITA OARE !? Rusia de expl. Are atâta teritoriu și ce mai vrea ,Ei nu îl pot lucra pe al lor !? Tot un expl. Cu Rusia ,la câțiva ani după ce au făcut praf Germania ,Au ajuns sa le ceara bani împrumut!!!??? Greu de crezut dar este documentat ! Ar trebuii sa se gândească și mulții ( pre mulți) milionari și miliardari ai planetei ca au ajuns acolo pe spatele altora sau prin tăcerea noastră, prin mijloac

Am descifrat cu greu comentariul tău și am înțeles ce vrei să spui, din punctul meu de vedere este o utopie. Acum suntem 10 miliarde și dacă trăim cum spui tu cu rații minime și egale, în zece ani vom fi 15 miliarde, în 20 de ani vom fi 20 de miliarde iar rațiile pomenite de tine vor fi insuficiente. Nu mai vorbim de faptul că industria de armament intră în faliment fără războaie, sistemul sanitar se prăbușește etc. Ai gândire de progresist)) numai ăia vor să nu mai avem nimic pentru a fi fericiți))) Eu cred că selecția naturală este mai bună)) în următorii ani vom vedea din plin efectul unui vaccin salvator))) și se rezolva cu cele 10 miliarde de care erai îngrijorat))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează