INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Rivalitate totală: „Nu aș juca pentru Barcelona nici dacă ar fi singura echipă rămasă în lume!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 09:16 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 10:02

Athenea del Castillo, 23 de ani, componentă a echipei feminine Real Madrid, a dat asigurări că nu ar juca la Barcelona sub nicio formă și că își dorește să se poată retrage din fotbal de la clubul madrilen.

„Din punctul meu de vedere, sunt la cel mai bun club din lume. Este un vis să fiu la Real Madrid, sunt fan Real Madrid încă de când eram copil. Nu aș juca niciodată pentru Barça, nici măcar dacă ar fi singura echipă rămasă în lume, pentru că visul meu este să joc la Real Madrid.

Pentagon la Euro 2024! » GSP a intrat în fortăreața din Würzburg a echipei naționale și a aflat toate cerințele lui Edward Iordănescu: „«Ascundeți» clădirea!”
GSP E ÎN GERMANIA
Pentagon la Euro 2024! » GSP a intrat în fortăreața din Würzburg a echipei naționale și a aflat toate cerințele lui Edward Iordănescu: „«Ascundeți» clădirea!”

Sper să-mi petrec toată cariera aici și să mă pot retrage de la Real Madrid”, a declarat jucătoarea într-un interviu acordat EFE și citat de sport.es.

Barcelona, dominație totală în liga feminină

Recent, Barcelona a învins-o pe Real Madrid, scor 3-0, iar una dintre fotbalistele catalanilor, Caroline Graham Hansen, a declarat: „Real Madrid spune mereu că e tot mai aproape de noi, dar tot noi continuăm să câștigăm”.

Afirmația nu i-a picat bine jucătoarei madrilene: „Nu este adevărat. Noi, personal, nu facem declarații înainte de Clasico, nu știu de unde a auzit așa ceva. Poate a interpretat greșit, dar de obicei nu o iau în seamă. Este o jucătoare grozavă, este un privilegiu să o avem în campionatul nostru. E clar că ne dorim să le învingem, vrem să fim mai aproape de ne impune în fața lor”.

„Noi reprezentăm cel mai bun club din lume, iar cel mai bun club din lume merită să câștige. Reprezentăm un blazon și vrem să câștigăm. Totuși, suntem aici doar de 4 ani. Este adevărat că ne dorim să câștigăm și muncim pentru a realiza acest lucru. Noi muncim, clubul crește de la an la an și sperăm să câștigăm trofee", a adăugat ea.

Rivalitatea între echipe este normală, face parte din sport. Atâta timp cât nu există lipsă de respect, cred că este minunat că există această rivalitate între fani. Asta este frumusețea fotbalului.
- Athenea del Castillo

Până acum, Athenea a evoluat pentru Racing Feminas, Deportivo la Coruna și Real Madrid

Barcelona, 14 victorii consecutive în Clasico

Barcelona, cu Graham Hansen în zi de grație, a învins, pe „Estadio Alfredo Di Stefano”, cu 3-0 pe Real Madrid. Internaționala norvegiană a contribuit la crearea golului de deschidere pentru Fridolina Rolfo, mai apoi i-a oferit un assist și lui Aitana Bonmatí și a încheiat prestația magistrală trecându-și numele pe tabelă cu golul 3.

Graham Hansen, 29 de ani, a marcat 26 de goluri în acest sezon în toate competițiile.

„Dacă nu vom câștiga trofee, (Liga Campionilor, campionatul și Cupa) statisticile mele nu contează. Madridul a avut timp de 5 minute mingea, în rest, noi am controlat meciul. Am fi putut marca mai mult goluri în prima repriză”, a spus Graham Hansen la DAZN, după El Clasico.

Madridul a fost deja eliminat din Cupa Spaniei și Liga Campionilor și se concentrează acum pe terminarea în primele 3 locuri care să-i asigure prezența în Europa în sezonul viitor.

Primul trofeu din cele 4 posibile pentru Barcelona a sosit în ianuarie, când a câștigat Supercupa Spaniei. E lider autoritar în campionat, cu 64 de puncte din 66 posibile și se îndreaptă spre un al 5-lea titlu consecutiv în Liga F, în ceea ce va fi ultima campanie a lui Giraldez ca antrenor. Real Madrid e pe locul 2, cu 52 de puncte, iar podiumul e completat de Levante, cu 43 de puncte.

Citește și alte articole:

Raphael Varane, mărturie cutremurătoare după două comoții cerebrale suferite pe teren: „Nu-mi aduc aminte nimic despre joc”
FRANȚA
Raphael Varane, mărturie cutremurătoare după două comoții cerebrale suferite pe teren: „Nu-mi aduc aminte nimic despre joc”
Scandal în The Guardian! UEFA, acuzată că intimidează un club pentru o scandare! Ripostă oficială: „Suntem din Bergen și cântăm ce vrem!
SANCȚIUNE
Scandal în The Guardian! UEFA, acuzată că intimidează un club pentru o scandare! Ripostă oficială: „Suntem din Bergen și cântăm ce vrem!"

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează