INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Real Madrid împrumută fotbalistul pe care îl așteptau să cucerească lumea fotbalului! Merge la formația care a eliminat Viitorul din Europa League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 20:17

Norvegianul Martin Odegaard (19 ani) va fi împrumutat de Real Madrid la Vitesse, în prima liga olandeză. 

Cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei Norvegiei, la 15 ani şi 253 de zile, cumpărat de Real Madrid pentru 3,5 milioane de la Stromsgodset și cu un salariu uriaș, de 2,5 milioane de euro, Odegaard nu a reușit să se impună la campioana Europei. Va fi împrumutat încă un sezon, destinația fiind Vitesse Arnhem, echipa care a eliminat Viitorul Constanța în turul II al Europa League (2-2, 3-1). 

Norvegianul a fost cedat și sezonul trecut, tot în Eredivisie, la Heerenveen, pentru care a marcat 2 goluri și a oferit o pasă decisivă în 24 de partide. 

"Am urmărit atent Vitesse sezonul trecut. Jocul lor e unul impresionant, un stil ofensiv. Este perfect pentru mine. Tinerii primesc multă încredere aici"Martin Odegaard 

Vezi și: Vești extraordinare din Olanda: fotbalistul lui Ajax s-a trezit din comă după mai bine de un an!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează