INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA

VIDEO Toate camerele au mers pe Rafael Nadal, după ce Bellingham i-a dat lovitura decisivă Barcelonei » Imagini spectaculoase surprinse în loja de pe „Bernabeu”

Rafael Nadal, sărbătorind golul decisiv reușit de Bellingham / Captură Twitter +13   FOTO
Rafael Nadal, sărbătorind golul decisiv reușit de Bellingham / Captură Twitter

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 16:28 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 18:11

Real Madrid - Barcelona, El Clasico încheiat cu victoria madrilenilor, 3-2, a avut oaspeți de gală în lojele de pe „Santiago Bernabeu”. Cum Mastersul din capitala Spaniei va începe chiar zilele acestea, starurile din tenis și-au făcut apariția la duelul-vedetă din La Liga.

Rafael Nadal, Iga Swiatek, Carlos Alcaraz, Novak Djokovic, recompensat de Florentino Perez cu un tricou Los Blancos cu numărul 1, au fost doar câteva dintre numele mari surprinse duminică seara pe „Santiago Bernabeu”, cu prilejul regalului cu cinci goluri dintre Real și Barça.

Explicație incredibilă a președintelui La Liga! De ce nu a implementat sistemul „Goal Line”, cel care ar fi lămurit controversa din Real Madrid - Barcelona
REAL MADRID - BARCELONA 3-2
Explicație incredibilă a președintelui La Liga! De ce nu a implementat sistemul „Goal Line”, cel care ar fi lămurit controversa din Real Madrid - Barcelona

Que Locura! Rafael Nadal, bucurie dezlănțuită pe „Santiago Bernabeu”, după golul lui Bellingham

Cel care a întors toate privirile la golul decisiv reușit de Bellingham a fost chiar Rafael Nadal, suporter declarat și membru onorific Los Blancos încă din 2011.

Aflat în capitala Spaniei pentru turneul de 1.000 de puncte care se dispută săptămâna aceasta, Rafa Nadal, 37 de ani, n-a ratat șansa de a-și urmări din tribune echipa favorită, care a făcut un pas major spre al 36-lea titlu din istorie în La Liga.

Camerele televiziunilor au surprins bucuria frenetică a ibericului, care a sărbătorit golul alături de sora sa, Maribel, și de tatăl acestora, Sebastian. Despre Rafa s-a vehiculat în ultima vreme că l-ar putea succeda pe Florentino Perez la președinția clubului.

Rafael Nadal, mare fan Real Madrid, chiar dacă unchiul său a scris istorie la Barcelona

Chiar dacă unchiul său, Miguel Angel, a fost un jucător emblematic al Barcelonei, pentru care a evoluat timp de 8 ani, Rafa Nadal n-a împărtășit aceleași sentimente pentru catalani. Încă din copilărie, „Regele Zgurii” a susținut rivala din Madrid, alături, bineînțeles, de prima dragoste, Mallorca, unde familia sa a și deținut la un moment dat 10% din capitalul social al clubului.

Nadal, prezent pe „Bernabeu” la nenumărate meciuri importante din ultimii ani, a avut parte de o surpriză specială în urmă cu câteva sezoane, când clubul i-a dedicat o scenografie de gală la un meci din Champions League cu PSG.

Scenografie din 2015: Real Madrid i-a pregătit o surpriză de gală lui Rafael Nadal
Rafael Nadal / Sursă foto: Imago Images
Rafael Nadal / Sursă foto: Imago Images
Rafael Nadal / Sursă foto: Imago Images
+9 FOTO

„Real Madrid e echipa mea favorită, clubul pe care îl susțin și iubesc, parte din viața mea. Madridul va ști mereu cum să se regenereze, cum să se adapteze vremurilor și să ramână un exemplu în toate sensurile”, spunea Rafa în urmă cu ceva timp.

Mai multe știri despre Real Madrid:

Explicație incredibilă a președintelui La Liga! De ce nu a implementat sistemul „Goal Line”, cel care ar fi lămurit controversa din Real Madrid - Barcelona

Imaginile devenite virale după „El Clasico” » Cea mai nebună fază de la Real Madrid - Barcelona a fost deslușită

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează