INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

Dani Alves a aflat cât riscă să mai rămână la închisoare: pedeapsa cerută de procurori

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 22:44 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 22:52

Dani Alves (40 de ani) se află în arest preventiv după ce a fost acuzat de viol de către o tânără. Fapta s-ar fi consumat într-un club de noapte de Barcelona, în anul 2022. El urmează să fie judecat în acest dosar la o dată care nu a fost încă stabilită.

Potrivit rechizitoriului consultat de AFP, acuzarea a cerut o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru Alves, solicitând în plus despăgubiri de 150.000 de euro şi interdicţie pentru Dani Alves de a se apropia de victimă, scrie news.ro.

Răsturnare în cazul „Dani Alves
SPANIA
Răsturnare în cazul „Dani Alves". Avocata lui încearcă să-l scape cu cea mai mică pedeapsă! Cât ar sta după gratii!

Dani Alves e după gratii de aproape un an

Fostul fundaș al Barcelonei a fost arestat în luna ianuarie a acestui an, fiind acuzat că ar fi acuzat o tânără în toaleta unui club în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022.

Mărturiile victimei au fost terifiante: „El era în spatele meu, iar eu îl aveam pe vărul meu în faţa mea. Apoi îmi amintesc că s-a îndepărtat şi mi-a făcut semn să vin spre el. Am crezut că poţi să vorbeşti cu el şi să vezi ce vrea şi nu m-am gândit la altceva. M-am dus acolo ca să vorbesc cu el.

 În niciun moment nu am ştiut unde mă duc. Îmi amintesc că m-am dus acolo unde era el, dar nu-mi puteam imagina unde mă ducea. Am ajuns acolo şi era o uşă, el a deschis-o şi am intrat. Când am intrat, am văzut în ce intram, am văzut că era o toaletă mică, am văzut că era foarte, foarte mică. Cred că atunci a început şocul meu", spune ea.

„Îmi amintesc că s-a aşezat şi am început să-i spun: „Trebuie să plec, trebuie să plec". Îmi amintesc că mi-a ridicat rochia şi m-a făcut semn să mă aşez pe el. Şi a început să-mi spună o mulţime de lucruri. A insistat să îi spun lucruri... şi din acel moment m-am împotrivit (...) M-a rănit la genunchi şi am sfârşit prin a mă răni. A încercat să mă oblige să fac sex oral. M-am tot îndepărtat, până când m-a apucat de gât şi a început să mă pălmuiască", a adăugat tânara.

Dani Alves a jucat la Bahia, Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG și Sao Paolo, fiind un fotbalist emblematic și pentru naționala Braziliei.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Conflict uriaș între două țări! Jucătorii naționalei au fost loviți cu bastoanele de polițiști, iar avionul a fost ținut ore în șir pe aeroport!

Cauzele grave din spatele amenințării de a pleca a selecționerului campioanei mondiale. Inclusiv interferență politică! + E curtat de o mare forță a Europei!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close