INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Cel mai bun „închizător” al lumii din anii '80, pe mâna poliției » Este acuzat de agresiune sexuală

Paulo Roberto Falcao. Foto: Imago Images
Paulo Roberto Falcao. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 11:05 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 11:36

Paulo Roberto Falcao, 69 de ani, a demisionat din funcția de director sportiv al lui FC Santos, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală de angajata unui hotel. Fostul mare internațional, considerat în anii '80 drept cel mai bun „închizător” din lume, se consideră însă nevinovat.

O legendă a fotbalului brazilian, Paulo Roberto Falcao, este investigat de poliție. Fostul mijlocaș, acum în vârstă de 69 de ani, a intrat în vizorul autorităților după ce angajata unui hotel l-a acuzat de agresiune sexuală!

Povestea uluitoare a revelației din Liga Campionilor » Portarul amenaja băi în 2012, iar golgheterul echipei lucrează 8 ore pe zi, ca director!
KLAKSVIK
Povestea uluitoare a revelației din Liga Campionilor » Portarul amenaja băi în 2012, iar golgheterul echipei lucrează 8 ore pe zi, ca director!

Paulo Roberto Falcao a demisionat de la FC Santos

Femeia a depus plângere și le-a declarat anchetatorilor că Falcao s-a frecat de ea cu o anumită parte a corpului, indicând zona organelor genitale. 

La incidentul reclamat, surprins și pe camerele de luat vederi ale respectivei locații, ar fi asistat cel puțin o persoană. Fostul internațional, acum în vârstă de 69 de ani, a demisionat ulterior de la FC Santos, unde îndeplinea funcția de director sportiv. Dar susține că n-a făcut nimic rău.

Paulo Roberto Falcao, considerat cel mai bun „închizător” din lume în anii '80

Falcao este considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria Selecao, iar în anii '80 trecea drept cel mai bun mijlocaș defensiv din lume. 

Format și lansat în fotbalul mare de Internacional Porto Alegre, pentru care a jucat între 1972 și 1980, el a devenit foarte apreciat o dată cu transferul la AS Roma.

Cel mai bun „închizător” al lumii din anii '80, pe mâna poliției » Este acuzat de agresiune sexuală
Paulo Roberto Falcao în tricoul Braziliei (1986). Foto: Imago Images

Paulo Roberto Falcao a fost declarat „Al optulea rege al Romei”

De-a lungul a 5 sezoane (1980 - 1985), a câștigat cu giallorossii un titlu (1983) și două Cupe ale Italiei (1981, 1982), iar tifosii l-au declarat „Al optulea rege al Romei”. De asemenea, a jucat un rol important în naționala Braziliei la CM 1982, desfășurat în Spania.

34 de selecțiiși 6 goluri are Paulo Roberto Falcao la naționala Braziliei, pentru care a jucat timp de 10 ani, între 1976 și 1986

Paulo Roberto Falcao și-a început cariera de antrenor ca selecționer al Braziliei

După ce a agățat ghetele-n cui, în 1986, la FC Sao Paulo, Falcao și-a început cariera de antrenor direct la echipa reprezentativă, pe care a pregătit-o între 1990 și 1991.

Pe banca lui Internacional, clubul copilăriei, a stat în 3 rânduri (1993, 2011, 2016), iar la un moment dat a fost chiar selecționerul Japoniei (1994). Funcția de director sportiv al lui FC Santos preluase în noiembrie 2022.

Citește și:

Celebrul internațional nu mai poate lovi balonul cum trebuie » Final de carieră?!

Electricienii din Feroe ne dau lecții! La un pas de grupele Europa League, după o nouă mare surpriză aseară

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează