INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Patrice Evra s-a retras: ”Sir Alex Ferguson spunea că doi dintre jucătorii săi vor fi mari antrenori. Eu și Ryan Giggs”

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 18:29

Vicecampion european în 2016, Patrice Evra, fundașul în vârstă de 38 de ani renunță la fotbal. A cucerit 21 de trofee cu echipele de club, 15 numai la Man. United.

Francezul Patrice Evra, 38 de ani, fără club din mai 2018, după despărțirea de West Ham, a anunțat ieri că s-a retras.

"Cariera mea este oficial încheiată", a declarat fundașul stânga, vicecampion european cu naționala Franței (2016), care a jucat de-a lungul timpului la Monaco, Man. United, Juventus și Marseille. 

Evra, 21 de trofee cucerite cu echipele de club (15 la Manchester), a dezvăluit că își dorește să fie antrenor: "Am început să studiez pentru licența UEFA B în 2013, iar acum vreau să termin și să trec la licența UEFA A", a declarat acesta, amintindu-și ce a spus Sir Alex Ferguson în trecut: "Doi dintre jucătorii mei vor deveni antrenori de nivel înalt. Ryan Giggs și Patrice Evra".

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează