INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

Messi pus la zid după înfrângerea suferită de Barcelona: „N-a ridicat capul! Asta mai lipsea!”

Messi a egalat recordul de meciuri în Cupă al lui Samitier (75), dar n-a făcut diferenţa la Bilbao Foto: Reuters
Messi a egalat recordul de meciuri în Cupă al lui Samitier (75), dar n-a făcut diferenţa la Bilbao Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 12:24

BARCELONA. Căpitanul Lionel Messi şi-a mobilizat echipa răvăşită de conflicte, dar nici el, nici Griezmann nu l-au învins pe excelentul Unai Simon. La fel ca-n campionat pe San Mames, Athletic Bilbao a lovit-o pe Barcelona în final, scor 1-0.

Ce începe rău se termină şi mai rău, spune o celebră lege a lui Murphy. La fel, săptămâna Barcelonei. După scandalul teribil iscat de atacul directorului tehnic Abidal şi răspunsul virulent al căpitanului Messi, a venit şi efectul în teren: eliminarea din Cupa Regelui, 0-1 cu Bilbao, amintind dureros de startul ratat în acest sezon! Când trebuia să pună punctul pe i, lui Messi i-a tremurat piciorul, ratând în minutul 90 o execuţie care de obicei era gol sigur. L-a imitat pe Griezmann, ţinut rezervă în premieră!, şi l-a remarcat pe un incredibil Unai Simón.

Athletic, gol la primul şut cadrat cu Barcelona!

„Messi nu a ridicat capul. Argentinianul a avut calificarea la îndemână şi a dat greş. Asta mai lipsea Barçei!”, a titrat critic cotidianul AS. Provocată de intrările şi faulturile dure, tolerate de arbitru, trupa lui Quique Setien a cedat nervos, primind şase avertismente (plus unu arătat antrenorului) şi autodistrugându-se în prelungiri (90+3) când Inaki Williams a deviat cu capul, în poarta altfel distratului Ter Stegen, mingea la care Busquets nu a ajuns! Era prima execuţie cadrată a bascilor. În august, Aduriz marca în 89, tot la 0-1! Şi ca tacâmul să fie complet, Pique s-a accidentat la adductori, imaginea cu el atârnat de tricoul lui Iñaki fiind emblematică. 

10 anitrecuseră de când Real şi Barça n-au mai ieşit din Cupă înaintea semifinalelor. Din 2009-'10 măcar una jucase finala

„Totul a fost bun, mai puţin rezultatul. Am jucat foarte bine şi am fost net superiori. E trist c-am fost eliminaţi, dar e un pas înainte în ceea ce trebuie îmbunătăţit”
Quique Sétien, antrenor Barcelona

Citește și:

Setien ratează primul obiectiv al sezonului! Tablou surprinzător în semifinalele Cupei Spaniei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
pirucul
pirucul  •  07 Februarie 2020, 13:37

extraordinar il critica pe messi ziarul de casa al realului AS. cui ii pasa. sa ne spuna AS cum era condusa real pe bernabeu de real sociedad cu 0-3 si 1-4 si a mai si pierdut acasa de asta nu zice nimic AS?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează