INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Liverpool ar putea da o lovitură pe piaţa transferurilor: să-l ia pe Sneijder!

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 ianuarie 2013 19:23

Presa engleză prezintă astăzi posibilitatea unui transfer de proporţii în Premier League.

Olandezul Wesley Sneijder (28 ani), despre care s-a scris în ultimele zile că este 99% transferat la Galatasaray, este aşteptat să semneze acum cu formaţia de pe Anfield. Se pare că John W Henry, patronul "cormoranilor",  a reuşit să le ”sufle” turcilor transferul de milioane, oferind o sumă mai mare pentru mijlocaşul lui Inter. Sneijder a bifat 90 de selecţii la echipa natională, marcînd 24 de goluri. De asemenea, a evoluat pentru echipe de renume din Europa, ca Real Madrid, Ajax sau Inter Milano.

Sneijder este evaluat de transfermarkt.com la 24,5 milioane de lire şi ar putea reprezenta primul transfer important al ”cormoranilors" în ultimii 2 ani. Olandezul se antrenează deocamdată tot cu formaţia milaneză, dar a refuzat prelungirea contractului. Tottenham Anzhi şi Schalke ar fi şi ele interesate de serviciile lui.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  13 Ianuarie 2013, 23:47

Liverpool daca vrea sa emita pretentii in fata unor echipe ca United, City, Chelsea chiar Arsenal sau Tottenham as zice, ar trebui sa duca niste jucatori de nivelul lui Snijder. Au transferat jucatori care nu se ridica la nivelul pretentiilor, unii pe bani foarte multi: Carrol, C.Adams, Downing, Sturridge, Borini. De asemenea in afara de Sterlling, mi se pare ca jucatorii pe care vor sa-i promoveze mai au mult de munca: Wisdom, M. Kelly, J. Allen, Shelvey care l-am vazut si prin meciurile cu Steaua dar nu mi se pare ca a mai progresat de atunci. In ultimii ani singurele super-transferuri au fost Torres is Suarez. In mom de fata sunt echipa de mijlocul clasamentului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează