INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Sevilla a câștigat derby-ul rundei în La Liga » Atletico, la a 3-a înfrângere consecutivă: „Responsabilitatea este a mea”

Joao Felix, descumpănit în Sevilla - Atletico Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Joao Felix, descumpănit în Sevilla - Atletico Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 07:39 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 09:26

Sevilla a învins-o pe campioana Atletico Madrid, scor 2-1, în capul de afiș al rundei 18 din La Liga.

Trupa lui Julen Lopetegui își continuă parcursul extraordinar din acest sezon. Victoria de sâmbătă seara cu Atletico Madrid, scor 2-0, îi asigură pe andaluzi că vor încheia runda 18 din La Liga pe locul 2.

Sevilla, victorie uriașă în La Liga 

Pe „Ramon Sanchez Pizjuan”, gazdele au deschis scorul încă din minutul 7, grație unui trasor al lui Ivan Rakitic. Egalarea avea să vină în minutul 34, la capătul unui corner executat de Thomas Lemar. Finalizarea i-a aparținut lui Felipe, cu capul.

În repriza a doua, Atletico a avut mai multe ocazii, dar golul a fost reușit de gazde. În minutul 88, Delaney a lovit bara transversală cu o lovitură de cap. Mingea a ricoșat cu noroc la Ocampos, care a șutat necruțător din apropierea porții.

Atletico a fost la un pas de egalare la ultimele faze ale meciului, dar Joao Felix a lovit bara transversală cu o execuție din afara careului.

Am început bine, apoi a venit golul frumos al lui Rakitic. În prima repriză, nu am avut ocazii. În a doua am început mai bine. Cred că echipa a făcut lucruri bine, în timp ce altele rămân de îmbunătățit. E un moment dificil. Trebuie să muncim, să ne recuperăm încrederea.

Când am venit aici, obișnuiam să fim la 10 puncte în spatele liderului. Din nefericire, suntem iarăși într-o astfel de situație (n.r. - acum sunt 13). Responsabilitatea este a mea. Vom merge înainte, cu siguranță.

- Diego Simeone, antrenor Atletico 

Sevilla, 5 puncte sub liderul Real Madrid 

Cu cele 3 puncte obținute în fața campioanei, Sevilla a ajuns la un total de 37 după 17 meciuri. Andaluzii sunt pe 2 în campionat, la 5 puncte sub Real Madrid și 4 peste rivala locală Betis.

Atletico, în schimb, a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în campionat, după 1-2 cu Mallorca și 0-2 cu Real Madrid. „Saltelarii” sunt pe 5, cu 29 de puncte!

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Chin și cu Elche! Barcelona câștigă pe final un adevărat thriller!

Scandal cât casa imediat după meciul lui Moruțan și Cicâldău: „Nu știu cine este în spatele lui, dar nu accept!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează