INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Joe Cole, ”Pleşan” de Premier League A visat de mic să joace la trei echipe :D

Joe Cole, la West Ham la începuturile carierei +1   FOTO
Joe Cole, la West Ham la începuturile carierei

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 18:49

Mijlocaşul englez Joe Cole, 31 de ani, a devenit subiect de amuzament în Insulă după ce şi-a redeclarat afecţiunea faţă de noul şi vechiul său club, West Ham. Cole a făcut asta de fiecare dată cînd a schimbat echipa în Premier League.

Eden Hazard, mijlocasul belgian al lui Chelsea, a declarat pe site-ul oficial al echipei londoneze că decizia pe care a luat-o în momentul în care a semnat pentru englezi a avut la bază o discuţie pe care a purtat-o cu Joe Cole, care îşi exprima iubirea faţă de culorile alb-albastre, manifestată încă din copilărie.

După ce majoritatea carierei sale a evoluat pentru Chelsea, Joe Cole declara la sosirea la Liverpool, în 2010, că "sentimentul pe care îl ai jucînd în faţa fanilor din The Kop (n.r. peluza în care stă la meciuri galeria ”cormoranilor”), nu îl găseşti la nicio echipă din lume. Acum, ajuns la West Ham, dupa ce a fost declarat liber de contract de către formaţia de pe Merseyside, a spus într-un interviu pentru un cunoscut tabloid britanic că mereu i-a simpatizat pe ”ciocănari”.

”De cînd eram mic îmi făcea plăcere să privesc meciurile lui West Ham. M-au fascinat prima oară culorile, după care atmosfera”, a declarat Joe Cole. De data aceasta ar putea să fie crezut pe cuvînt pentru că West Ham este echipa care l-a propulsat pe Cole în fotbalul mare.

Joe Cole aduce aminte românilor de mijlocasul central Mihaiţă Pleşan, care, plecat de la Craiova, a trecut pe la toti granzii Capitalei. La orice echipă a ajuns, Pleşan declara că este suporter de mic şi că tot ce şi-a dorit era să joace pentru echipa respectivă :D

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
neuercainerosu
neuercainerosu  •  10 Ianuarie 2013, 19:58
Postat de bizarre88 pe 10 Ianuarie 2013, 18:54

greseala mea, am incurcat cu stadionul lui everton. dar oricum, tot vai de voi sunteti =))

:))))))

bloodthirster
bloodthirster  •  10 Ianuarie 2013, 19:41
Postat de nosferatv pe 10 Ianuarie 2013, 19:25

Merseyside este cartierul in care se gaseste stadionul lui Liverpool, Anfield

esti prea prost... Merseyside este o zona ... care include orasul Liverpool, si care se intinde de la raul Mersey pana aproape de Manchester. Un fel de judet la noi in Romania numai ca mult mai mare... Anfield este numele cartierului in care se afla stadionul. Stiu asta pentru ca locuiesc in Liverpool, nu in zona Anfield ci in zona Toxteth.

nosferatv
nosferatv  •  10 Ianuarie 2013, 19:25
Postat de cupasicampionatul pe 10 Ianuarie 2013, 18:58

Stadionul lui Liverpool se numeste Anfield, cel al lui Everton se numeste Goodison Park, iar Mersey este raul care trece prin minunatul oras. Acum nu stiu exact care dintre voi a fost la Spiru Haret...

Merseyside este cartierul in care se gaseste stadionul lui Liverpool, Anfield

Vezi toate comentariile (7)
Comentează