INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ivan Rakitic spune un NU categoric ofertelor venite de la Juventus și Inter: „Vreau să mi se spună că mai pot juca încă 3 ani la Barcelona!”

Ivan Rakitic, jucătorul Barcelonei
Ivan Rakitic, jucătorul Barcelonei

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 13:20

După celebrarea titlului care a avut loc pe teren la finalul meciului câștigat de Barcelona cu Levante, scor 1-0, Ivan Rakitic (31 de ani) a avut un mesaj special pentru conducerea formației din La Liga. 

Întrebat despre viitorul său, fotbalist nu a avut nici un dubiu și a lămurit situația:„Nu vreau să fiu în niciun alt loc. Sper ca președintele, antrenorul, clubul și fanii să fie de acord cu mine și sper să vină momentul în care să mi se spună că mai pot rămâne la Barcelona încă 3 ani”.

Rakitic a reamintit că mai are încă trei ani de contract și că singura sa intenție este să își ducă înțelegerea la bun sfârșit.

Gazzetta dello Sport a anunțat că Raktic este dorit de Juventus, dar nu este singura variantă din Serie A. Conform sursei citate, Inter îl dorește cu insistență pe mijlocașul croat.

50.000.000 €este cota lui Ivan Rakitic, potrivit Transfermarkt

Rakitic a venit la Barcelona în 2014, pentru 18 milioane de euro. Croatul este om de bază în echipa lui Valverde, în acest sezon bifând 45 de meciuri, 5 goluri și 9 pase de gol.

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FOTO Sexy Ladies! Iubitele jucătorilor de la Barcelona au făcut show la petrecerea pentru titlu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
saramago
saramago  •  28 Aprilie 2019, 15:08

A dat (doar) cinci goluri, insa unul dintre acestea a decis ultimul El Clasico !

herman25
herman25  •  28 Aprilie 2019, 14:17

Credeam ca vine la fcsb la schimb cu tanase.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează