INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Al doilea jucător pentru care Bayern oferă 100 de milioane de euro! Pe cine vor bavarezii

Florian Wirtz (dreapta)/ foto Imago Images
Florian Wirtz (dreapta)/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 14:43 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 15:40

Președintele de onoare al lui Bayern, Uli Hoeness, a dezvăluit că clubul se va orienta spre jucători tineri, iar printre ținte l-a nominalizat și pe Florian Wirtz, de la Bayer Leverkusen.

Bayern își joacă întreg sezonul, contra lui Real Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor. Dar pe plan intern, 2023 - 2024 este o stagiune de uitat. Cât mai rapid.

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, cu privire la dosarul penal pe numele său: „Eu sunt victima!”
Justiție
Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, cu privire la dosarul penal pe numele său: „Eu sunt victima!”

Președintele de onoare al colosului bavarez, Uli Hoeness, știe însă care este calea pentru a reveni în fruntea fotbalului german. Achiziționarea unor jucători valoroși și în special a unora cât mai tineri. Iar dacă se poate, germani.

Uli Hoeness: „Putem cheltui 100 de milioane”

Într-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung, Hoeness a punctat: „Putem cheltui 100 de milioane de euro, o dată, pentru un Harry Kane.

Poate încă o dată pentru un jucător german. Dar nu de patru, cinci ori. Ne vom axa pe jucători tineri, talentați, iar Florian Wirtz este un asemenea fotbalist”.

Florian Wirtz are contract cu Bayer Leverkusen până-n 2027

Cotat la 110 milioane de euro pe transfermarkt.de, Wirtz, 20 de ani, are contract cu noua campioană, Bayer Leverkusen, până-n 2027. Recent a anunțat însă că va rămâne sigur la farmaciști până în 2025.

Atunci când Bayern și-a propus să-l transfere. Potrivit Sky Germania, Wirtz e dorit de mai multe forțe ale Europei, printre care Real Madrid, Manchester City și Liverpool. Dar el și familia lui consideră că e prea devreme pentru a face pasul la un club mare din străinătate și ar înclina spre Bayern.

Bayer Leverkusen ar vrea 150 de milioane de euro în schimbul lui Florian Wirtz

Prețul său rămâne de stabilit. Recent, directorul sportiv al „farmaciștilor”, Fernando Carro, a afirmat că, dacă la un moment dat se va pune problema unui transfer, Wirtz nu va pleca de la Leverkusen pentru mai puțin de 150 de milioane de euro!

Ceea ce ar depăși cu 50 de milioane socotelile lui Hoeness.

VIDEO. Imagini senzaționale cu suporterii lui Leverkusen invadând terenul după ce Xabi Alonso le aduce primul titlu din istorie

Citește și:

Transfer spectaculos în Serie A. Care este alesul lui De Laurentiis pentru banca lui Napoli

Chelsea ia în calcul înlocuirea lui Mauricio Pochettino! Trei nume importante pentru succesiune

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  27 Aprilie 2024, 16:36

Daca Buyern o sa il fura pe Wirtz de la Leverkusen mai bine desfiintam de tot fotbalul german, in felul asta o sa fie un campionat cocalar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează