INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cu 7 meciuri jucate în acest sezon, Eden Hazard anunță ce planuri are: „Asta simt”

Eden Hazard // FOTO: Imago
Eden Hazard // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 10:58 / Actualizat marti, 14 martie 2023 12:12

Adus în vara lui 2019, pentru 115 milioane de euro, belgianul Eden Hazard nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor celor de la Real Madrid. Dar acesta nu vrea să plece de la clubul blanco.

Deși a jucat doar 7 meciuri în acest sezon, mijlocașul ofensiv de 32 de ani nu are de gând să plece de la Real Madrid la finalul sezonului.

Încă o lovitură pentru Barcelona: judecătorul a întors decizia inițială, iar starul catalanilor e primul care are de suferit
BARCELONA
Încă o lovitură pentru Barcelona: judecătorul a întors decizia inițială, iar starul catalanilor e primul care are de suferit

Eden Hazard, dezvăluiri despre viitorul său: „Un transfer nu intră în planurile mele”

„Mi-ar plăcea să rămân aici. Mereu am spus asta. Sper să joc pentru a demonstra că pot juca. E normal că oamenii se îndoiesc de mine, înțeleg asta foarte bine. Dar, din partea mea, voi rămâne aici și în sezonul viitor. Nu știi niciodată la ce să te aștepți, dar un transfer nu intră în planurile mele.

 Mă gândesc doar să joc aici. Nu iau în calcul să plec. Pot ajuta echipa. Asta simt. Dacă început să ajut echipa, lumea va avea din nou încredere în mine. 

Nu spun că voi marca 5 goluri după 3 luni în care nu am jucat. Nu, am nevoie de timp. Dar la Real Madrid nu există răbdare. Însă știu cum pot ajuta echipa. Accept că alți jucători sunt într-un moment mai bun. Dar lucrez pentru a schimba situația”, a spus Eden Hazard, potrivit As.

Între mine și Ancelotti există respect. Nu voi spune că discutăm des, pentru că nu o facem, Dar ne vom respecta mereu. 

- Eden Hazard, mijlocaș Real Madrid

2024e anul în care expiră contractul lui Eden Hazard cu Real Madrid

VIDEO Real Madrid, victorie categorică în meciul cu Espanyol

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Scandalul uriaș din Spania o atinge și pe Real Madrid » Un fost arbitru important îl acuză pe Florentino Perez: „M-a băgat singur într-o cameră”

Diego Simeone, mesaj pentru Xavi după ce a văzut modul în care câștigă Barcelona: „Nu e ușor să faci asta”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
DMA87
DMA87  •  15 Martie 2023, 12:39

Îți spun eu ce simți. Nu te poți duce la arabi pe un astfel de salariu. Nu mai vorbim in Asia sau America. Așa că lasi din pretențiile salariale și joci. Oriunde. Sau te retragi. Urmezi exemplul lui Bale. Te reprofilezi.

ricaventurianu
ricaventurianu  •  14 Martie 2023, 23:02

Are xcand un loc la PSG !

axd_alx
axd_alx  •  14 Martie 2023, 13:08

The skilled offensive player is said to have a gross salary of about 24 million euros per year. That figure translates to two million monthly, €461.538 weekly, €65.753 daily or €2.740 hourly. Oare de ce vrea sa ramana? In afara de arabi nu ii mai da nimeni atat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează