INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Cosmin Contra i-a ironizat pe Neymar, Milinkovic-Savic și Koulibaly: „Să fie fericiți că au luat un punct!” + Atac la Jorge Jesus: „E ilogic ce spune”

În dreapta, Cosmin Contra // foto: Twitter @ DAMAC_CLUB_EN
În dreapta, Cosmin Contra // foto: Twitter @ DAMAC_CLUB_EN

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 15:34 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 15:59

Seara trecută, Cosmin Contra (47 de ani) a scăpat prima dată neînvins cu Al Hilal (1-1). Antrenorul lui Damac a spus la conferință: „Am fost cei mai buni, meritam să câștigăm. Dovada? Cel mai valoros om al lor a fost portarul”.

Cosmin Contra e la a doua aventură în Arabia Saudită. Prima a fost la Al Ittihad, 11 luni, în 2021-2022, ratând titlul în fața lui Al Hilal, pe ultimii metri, după ce a avut și 10 puncte avans. A pierdut toate meciurile cu Al Hilal.

Declarație anti-Reghecampf: „M-aș face de râs dacă l-aș pune iar antrenor”
CSU CRAIOVA
Declarație anti-Reghecampf: „M-aș face de râs dacă l-aș pune iar antrenor”

Cosmin Contra ironizează rivalii de la Al Hilal: „Am pierdut două puncte”

Ce nu a reușit la Al Ittihad a realizat la o echipă mult mai mică, Damac. Joi seară, a obținut primul punct în fața lui Al Hilal (cu Neymar, Mitrovic, Milinkovic-Savic, Malcom, Koulibaly și Bounou pe teren), 1-1, după golul lui Nicolae Stanciu, din lovitură liberă.

Antrenorul crede că adversarii au scăpat ușor. „Am pierdut două puncte ratând victoria cu Al-Hilal. Meritam să câștigăm. Cei de la Al-Hilal să fie fericiți că au luat un punct, au fost norocoși”, a declarat Contra la conferință, potrivit site-ului local Kooora.com.

Cosmin Contra îl contrează pe Jorge Jesus: „E ilogic!”

I-a felicitat pe jucătorii săi - „au avut o prestație extraordinară” -, dar nu e total mulțumit: „Ar fi trebuit să profităm mai mult de ocaziile create”. Știe că „Al-Hilal are mai multă calitate, numai că noi am fost mai buni acum”.

Aflând ce a spus înaintea lui portughezul Jorge Jesus, tehnicianul rivalilor, că albaștrii erau obosiți după trei partide în șase zile, Cosmin l-a contrat: „Ceea ce spune Jesus despre oboseală e ilogic. Uitați-vă ce lot are Al-Hilal!”.

Cosmin Contra: „Nu poate să subestimeze efortul băieților mei”

Antrenorul lui Damac l-a mai înțepat o dată pe veteranul lusitan, în vârstă de 69 de ani: „Nu poate să subestimeze efortul băieților mei, pentru că ei au fost cei mai buni. Dovada? Cel mai valoros om al lui Al-Hilal a fost portarul”.

Marocanul Bounou, cunoscutul goalkeeper al lui Al-Hilal, ex-Sevilla, a recunoscut meritele lui Contra: „Tactica lui Damac a fost excelentă”. 

Yassine Bounou, criticat pentru golul lui Stanciu

Cotidianul spaniol AS i-a reproșat lui Yassine Bounou golul lui Stanciu, o lovitură liberă de la 30 de metri la care goalkeeperul marocan a împins mingea în plasă. 

„Damac a profitat de eroarea lui Bounou. Fotbalul nu a fost corect cu portarul, pentru că, fără el, Al-Hilal ar fi pierdut. Dar adevărul este că Bounou ar fi putut face mai mult la șutul lui Stanciu", a comentat jurnalul madrilen. 

4puncte are Cosmin Contra în 7 etape cu Damac, după patru egaluri și trei înfrângeri. E pe locul 15, deasupra liniei retrogradării

Mai multe știri despre stranieri: 

25 de stranieri convocați de principiu pentru Belarus și Andorra » Doi jucători care ar putea debuta și două cunoștințe vechi pe lista lui Iordănescu
CONVOCĂRI
25 de stranieri convocați de principiu pentru Belarus și Andorra » Doi jucători care ar putea debuta și două cunoștințe vechi pe lista lui Iordănescu
De ce a refuzat Florin Andone să vină la Rapid: „O seară mi-a fost de ajuns să mă conving, nu era vorba de bani”
ELDENSE
De ce a refuzat Florin Andone să vină la Rapid: „O seară mi-a fost de ajuns să mă conving, nu era vorba de bani”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează