INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Ce prăbușire! La 32 de ani, a fost dat afară de la Real Madrid, dar se interesează de el doar Molenbeek

Eden Hazard
Eden Hazard

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 13:29 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 14:47

Eden Hazard, mijlocaș belgian, a rupt amiabil contractul ce-l mai lega de Real Madrid până în 2024 și în două luni n-a primit nicio ofertă clară. S-au interesat discret de el Molenbeek, unde joacă fratele său mijlociu, Kylian, și Inter Miami.

În numai trei ani, a ajuns dintr-o vedetă a Premier League un jucător șomer, care își caută echipă de două luni. Eden Hazard s-a retras din naționala Belgiei și nu exclude chiar să renunțe la fotbal la 32 de ani! 

A surprins pe toată lumea comunicatul dat pe 3 iunie de Real Madrid, care anunța că a reziliat de comun acord contractul cu atacantul belgian, cu un sezon mai devreme decât expira, scăpând și de salariul lui uriaș de 20 de milioane de euro anual. De-atunci n-a primit nicio ofertă serioasă și zvonurile apărute nu s-au concretizat.

392 de minute în 10 meciuri pentru Eden Hazard la Real Madrid, sezonul trecut

Clubul care s-a interesat cel mai mult a fost Molenbeek, nou promovat în prima ligă belgiană și unde joacă fratele său mijlociu, Kylian, dar tratativele au eșuat. 

A mai fost o variantă din MLS, de la Inter Miami, însă Eden a refuzat discuțiile, pentru că vrea să mai evolueze în Europa. Doar că nu se arată echipe dornice să-l semneze, din cauza accidentărilor sale dese și randamentului slab. 

În sezonul trecut nu a strâns decât 392 de minute din 10 partide, având un gol și două assisturi. În patru stagiuni în blanco. Hazard a bifat numai 76 de meciuri, 7 goluri și 12 pase decisive! N-a mai jucat de două luni și jumătate, de la o partidă cu Getafe în La Liga.

Și-a reziliat contractul și a mers în Liga 2! Cu cine a semnat
TRANSFER
Și-a reziliat contractul și a mers în Liga 2! Cu cine a semnat

Familia lui Eden Hazard s-a stabilit la Madrid

Eden și familia lui s-au acomodat bine la Madrid, unde vor să se și stabilească. În aceste condiții unica șansă pentru Hazard ar fi să găsească ofertă de la Rayo, Getafe ori Atletico, numai că leziunile sale musculare pun tuturor un mare semn de întrebare: mai poate juca fotbal EH și la ce nivel?

115milioane a plătit Real Madrid pentru Eden Hazard în iulie 2019, când l-a cumpărat de la Chelsea. Acum mai e cotat la numai 5 milioane pe Transfermakt.de!

Citește și:

Luis Enrique a cerut un superstar de la Barcelona la PSG! Ce clauză de reziliere are spaniolul

Liverpool își pierde al treilea nume important în această vară

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
maradona79
maradona79  •  03 August 2023, 11:33

200k prima de instalare + 20k salariu pe luna si vine la ficisibi.

fibra
fibra  •  30 Iulie 2023, 08:26

De la accidentari zero fotbal cu salariul 20 de milioane.

istet10
istet10  •  29 Iulie 2023, 21:27

Sa-l relanseze Hagi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează