INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Cavani este tot mai aproape de un transfer în Premier League

Edinson Cavani
Edinson Cavani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 09:11 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 09:35

Manchester United este pregătită să îl aducă pe Old Trafford pe Edinson Cavani (33 de ani), jucător rămas liber de contract în această vară după despărțirea de Paris Saint-Germain. 

După ce în acestă vară a fost dorit de mai multe echipe, se pare că Manchester United este noua destinație a atacantului uruguayan. „Diavolii” caută un atacant din cauza lipsei de goluri, Anthony Martial, Marcus Rashford şi Odion Ighalo fiind singurele soluții pentru acest post pe care Ole Gunnar Solskjaer le are la dispoziție. Având în vedere că atacantul este liber de contract, Cavani ar putea ajunge la clubul englez dacă aceștia plătesc un salariu de aproximativ 13 milioane de euro.

Edinson Cavani este liber de contract încă din luna iunie, atunci când a refuzat prelungirea contractului cu PSG, având în vedere situaţia generată de pandemia de coronavirus. Chair dacă s-a vorbit și de echipe precum Benfica sau Barcelona în această perioadă de transferuri, deocamdată nimeni nu s-a înțeles oficial cu jucătorul.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Dinamo Kiev - Gent 3-0. Il „Luce” suprem! Mircea Lucescu și Dinamo Kiev revin în grupele Champions League, după 4 ani de secetă!

Liverpool, lovită de coronavirus » Thiago Alcantara a fost testat pozitiv cu COVID-19

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează