INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Fotbalistul a intrat în biroul lui Carlo Ancelotti și l-a făcut să cedeze: „Don Carlo a început să plângă: «Te rog, nu pleca»”

Casemiro și Carlo Ancelotti / Foto: Getty Images
Casemiro și Carlo Ancelotti / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 12:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 13:18

Casemiro (32 de ani) a dezvăluit care a fost singurul moment în care s-a îndoit dacă își dorește să plece de la Real Madrid la Manchester United. „Diavolii roșii” au plătit, în august 2022, către „Los Blancos” suma de 70.650.000 de euro pentru mijlocașul defensiv. Antrenorul Carlo Ancelotti i-a provocat, la acea vreme, o emoție ce l-a pus pe gânduri pe brazilian.

Casemiro a mărturisit că Ancelotti a început să plângă în momentul în care „închizătorul” a venit să își ia adio de la tehnicianul italian. Omul cu 5 Champions League cucerite cu Real Madrid a fost emoționat, deoarece avea impresia că nu este iubit la Madrid, motiv pentru care s-a gândit pentru un moment să rămână în tricoul „alb”.

A intervenit Becali? Istvan Kovacs, delegare-ȘOC, după ce a arbitrat Barcelona - PSG » Nu a mai fost trimis la FCSB - Rapid
DELEGARE
A intervenit Becali? Istvan Kovacs, delegare-ȘOC, după ce a arbitrat Barcelona - PSG » Nu a mai fost trimis la FCSB - Rapid

Casemiro, pus pe gânduri de lacrimile lui „Don Carlo”

Fotbalistul a intrat în biroul lui Carlo Ancelotti și l-a făcut să cedeze: „Don Carlo a început să plângă: «Te rog, nu pleca»”
Casemiro și Carlo Ancelotti / Foto: Imago Images

Totuși, el și-a păstrat decizia de a pleca la Manchester United, chiar dacă nu semnase contractul cu „diavolii roșii”. Casemiro își dăduse cuvântul față de gruparea de pe Old Trafford, pe care și l-a ținut considerând principiul onoarei „mai important decât orice”.

„M-am îndoit doar o dată că plec de la Real Madrid la Manchester United. Era o zi vineri și totul era aranjat. Trebuia să mă antrenez și nu m-am antrenat, singurul lucru care lipsea era semnătura.

Urma să vorbesc și cu Ancelotti. Știa deja că urmează să plec. Am intrat în biroul lui, moment în care s-a întors și a început să plângă.

Carlo mi-a spus că nu vrea să plec, că mă iubește mult... Și acolo (n.r.- la Real Madrid) mă îndoiam că mă iubesc mult, dar mi-am dat deja cuvântul lui United și asta e mai important decât orice”, a declarat Casemiro, conform Marca.

Casemiro, suporterul lui Real Madrid cu Manchester City

Casemiro a povestit, de asemenea, emoțiile prin care a trecut în dubla manșă din sferturile Champions League dintre Real Madrid și Manchester City, în care madrilenii s-au impus după loviturile de departajare (4-3 după 4-4 la general).

„Am suferit ca suporter al Madridului. Bineînțeles că a trecut Madrid, dar am suferit pentru Madrid. Știam deja că City are jucători foarte buni și un antrenor incredibil, care știe ce joacă. Madridul s-a apărat. Sunt foarte fericit pentru foștii mei colegi”, a mai spus Casemiro.

336de meciuri a jucat Casemiro la Real Madrid, în care a marcat 31 de goluri și a oferit 29 de pase de gol

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Carlo Ancelotti, reacție după ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului

Citește și:

„El e, mă?”  » Imagini fabuloase cu Dorinel Munteanu imediat după calificarea în finala Cupei României Betano
OȚELUL - U CLUJ 2-1
„El e, mă?” » Imagini fabuloase cu Dorinel Munteanu imediat după calificarea în finala Cupei României Betano
EPIC FAIL în Conference » Legendarul fotbalist a fost introdus special pentru loteria penaltyurilor și tocmai el a ratat lovitura decisivă!
FENERBAHCE - OLYMPIACOS 1-0, 2-3 pen. (în tur, 2-3)
EPIC FAIL în Conference » Legendarul fotbalist a fost introdus special pentru loteria penaltyurilor și tocmai el a ratat lovitura decisivă!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
VardyParty
VardyParty  •  19 Aprilie 2024, 18:57

Bine, nici noul salariu - net superior - de la United nu era chiar asa dezagreabil. In afara de cuvantul dat.

francescoli1974
francescoli1974  •  19 Aprilie 2024, 13:49

O mare pierdere pentru Real Madrid,a ales bine campionatul englez ni însă și echipa,MU nu e pentru el,cel puțin în contextul actual.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  19 Aprilie 2024, 13:37

Nea Carol ar trebui sa iasa la pensie, sa lasa in pace fotbalul, il cam depaseste.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează