INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Campanie istorică în Anglia » Berea se întoarce pe stadioanele britanice dupa 28 ani

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 ianuarie 2013 19:37

Directorul exectuiv al lui Ipswich FC, Simon Clegg, a pornit astăzi o campanie pentru legalizarea alcoolului pe stadioanele britanice.

Englezii nu au mai putut consuma băuturi alcoolice la meciurile de fotbal din 1985, din cauza incidentelor pe care le provocau ”huliganii” in deplasările echipei naţionale din anii 80. Cluburile britanice au reacţionat la această campanie şi Clegg a primit imediat suport din partea multor echipe din Insulă.

”Consider că este momentul perfect să renunţăm la această lege stupidă. Trebuie să ne agăţăm de această oportunitate. Fotbalul în Anglia este mai civilizat ca niciodată. Nu e corect! Mai ales pentru că la oricare alt sport ai voie să bei, indiferent dacă evenimentul se desfăsoară în cadrul unui stadion pe care se joacă fotbal în mod obişnuit” a declarat Simon Clegg în presa britanică.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
adim_d
adim_d  •  17 Ianuarie 2013, 09:57

Domnul ziarist, ar fii bine sa te informezi inainte sa publici un articol. Anul trecut, la un meci de cupa intre echipele Chelsea-Leicester, in incinta stadionului puteai sa it5i cumperi bere. Din cate stiu, nu se poate consuma alcool doar ptr meciurile din campionat. :)))

andystar
andystar  •  16 Ianuarie 2013, 23:52

Sa vezi acum show in Anglia,stati asa sa vedeti ce fac englezoii !

raul4steaua
raul4steaua  •  16 Ianuarie 2013, 20:06
Postat de vandersaar pe 16 Ianuarie 2013, 19:42

In insula si la nemti e civilizatie !

Sunt un mare fan al publicului si al fotbalului din insula, dar nu sunt asa de civilizati pe cat ii fac unii, isi mai aduce oare cineva aminte de incidentele de la meciul City - Utd, sau la Leeds - Sheff Wed a intrat un fan pe teren si a lovit un jucator. Si la nemti anul trecut cand a retrogradat Koln, cu suporterii lui Koln care au dat foc la tribuna.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează