INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bayern îi netezește drumul lui Drăgușin către Tottenham. Pe cine vor bavarezii de la londonezi

Eric Dier e pe picior de plecare / Foto: Imago
Eric Dier e pe picior de plecare / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 11:57 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 13:36

În căutarea unui fundaș central, Bayern s-a oprit asupra lui Eric Dier, de la Tottenham. Internaționalul englez de 29 de ani a evoluat în doar 4 partide pentru Spurs, motiv pentru care managerul Ange Postecoglou și-ar fi dat acordul pentru un transfer.

Bayern pune umărul, indirect, la așteptatul transfer al lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham. Campioana Germaniei are probleme în zona fundașilor centrali și a pus ochii, mai nou, pe Eric Dier, de la Spurs.

Prima imagine cu tricoul lui Bayern » Nemții au dat lovitura cu revelația din La Liga!
BAYERN MUNCHEN
Prima imagine cu tricoul lui Bayern » Nemții au dat lovitura cu revelația din La Liga!

Interesul pentru Eric Dier a existat și-n vară, însă atunci prioritate a avut transferul de 100 de milioane de euro al lui Harry Kane. Nici jucătorul nu era foarte hotărât să plece, mai ales după ce managerul Ange Postecoglou i-a promis că-i va oferi o nouă șansă.

Eric Dier este hotărât să plece de la Tottenham

Dar acum, după numai 4 apariții în Premier 2023 - 2024, apărătorul în vârstă de 29 de ani e mai hotărât ca oricând să plece. Și Postecoglou i-ar fi dat undă verde.

Dier poate juca mai multe pozițiii, fundaș central, dreapta, „închizător”, exact ce-i trebuie lui Bayern, în condițiile în care s-a tot confruntat cu absențe în aceste compartimente. Iar mai nou îl va pierde pe Kim Min-jae, care va participa cu reprezentativa Coreei de Sud la Cupa Asiei.

Bayern tocmai a pierdut duelul cu Zenit St. Petersburg pentru Nino

Bavarezii se lansaseră ințial pe pista „Nino”. Însă fundașul central brazilian, finalist cu Fluminense la ultima ediție a Mondialului cluburilor (0-4 cu Manchester City), le-a fost luat „de sub nas” de Zenit St. Petersburg.

Rușii l-au prezentat joi seară, cu specificația că „a semnat până-n 2028”.

Bayern concurează cu West Ham pentru Eric Dier

Și pentru Dier, Bayern are concurență. Potrivit tabloidului The Sun, de serviciile lui mai este interesată West Ham United. Pe transfermarkt.de, el e cotat la 12 milioane de euro, însă președintele lui Spurs, Daniel Levy, este recunoscut drept un negociator extrem de dur.

Vara trecută, la transferul lui Kane, Levy i-a „chinuit” o lună de zile pe nemți și și-a impus în cele din urmă voința, obținând 95 de milioane de euro plus bonusuri, chiar dacă golgheterul Premier intra în ultimul an de contract!

Mai puteți citi:

„Câinii” reînvață fotbalul și cum se marchează » Zeljko Kopic de la „Acesta nu e Dinamo!” la „Așa, dați gol, yes, yes, bravo!”

Pere Guardiola anunță ce urmează pentru Michel, antrenorul care uimește Europa cu Girona

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează