INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VALENCIA 4-2

VIDEO + FOTO Barcelona - Valencia, meci cu de toate » Răsturnări de scor, trei gafe uriașe și primul hat-trick pentru Lewandowski

Robert Lewandowski, hat-trick în Barcelona – Valencia // FOTO: Imago +27   FOTO
Robert Lewandowski, hat-trick în Barcelona – Valencia // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 08:50 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 09:32

Barcelona s-a impus cu emoții în meciul cu Valencia, 4-2, în etapa a 33-a din La Liga.

La primul meci după ce Xavi a anunțat că va continua și din sezonul viitor, campioana en titre din La Liga s-a impus grație unor goluri marcate pe final, în ultimele 10 minute. Partida a fost una cu de toate: Ter Stegen și Araujo au greșit la golurile „liliecilor”, iar portarul Valenciei, Mamardashvili, a fost eliminat.

VIDEO. Barcelona, victorie pe final cu Valencia

Catalanii au început tare, iar în minutul 22, Fermin Lopez a deschis scorul cu o lovitura de cap de la 7 metri. Apoi, situația pentru Barcelona s-a complicat, iar Valencia a punctat de două ori.

În minutul 27, Ter Stegen a făcut o gafă incredibilă. A ieșit să respingă o minge, la 20 de metri de poartă, dar a lovit-o prost, iar Hugo Duro l-a deposedat și a marcat în poarta goală. După 11 minute, Ronald Araujo a comis-o și el. A intrat haotic prin alunecare, în careu, iar arbitrul a dictat penalty. Pepelu a transformat fără emoții.

În prelungirile primei părți, Valencia a rămas în 10. Portarul Mamardashvili a făcut henț în afara careului și a văzut roșu.

Robert Lewandowski, hat-trick în Barcelona – Valencia

După pauză, Robert Lewandowski a ieșit la rampă. Și a reușit primul hat-trick pentru Barcelona. În minutul 49, polonezul de 34 de ani a egalat cu o lovitură de cap, după un corner.

Ulterior, catalanii au presat, dar au reușit să puncteze abia pe final. Lewa și-a dus echipa în avantaj în minutul 82, după ce a marcat, tot cu capul și tot după un corner. Iar în minutele de prelungire a punctat din nou, din lovitură liberă, de la 20 de metri.

Catalanii ajung astfel la 73 de puncte, cu 11 mai puțin decât liderul Real Madrid, cu 5 meciuri rămase de jucat. Valencia e pe 8, cu 47 de puncte.

Clasamentul live din La Liga

Citește și:

Thiago Silva, mesaj printre lacrimi: „Totul are un început, dar și un sfârșit. Urările de adio le fac cei care nu se mai întorc. Eu am alt plan”
DESPĂRȚIRE
Thiago Silva, mesaj printre lacrimi: „Totul are un început, dar și un sfârșit. Urările de adio le fac cei care nu se mai întorc. Eu am alt plan”
Ronaldo a decis să-și scoată la vânzare clubul de fotbal » Diferență mare între cerere și prima ofertă
Ronaldo vinde
Ronaldo a decis să-și scoată la vânzare clubul de fotbal » Diferență mare între cerere și prima ofertă

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează