INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Atac rasist la doi jucători ai lui Manchester United după eșecul cu Sheffield!

Martial și Tuanzebe, jucătorii lui Manchester United, au fost abuzați pe rețelele de socializare de fanii propriei echipe, după înfrângerea cu Sheffield United, 1-2, care a dus la pierderea locul 1 în Premier League. Guliver/GettyImages
Martial și Tuanzebe, jucătorii lui Manchester United, au fost abuzați pe rețelele de socializare de fanii propriei echipe, după înfrângerea cu Sheffield United, 1-2, care a dus la pierderea locul 1 în Premier League. Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 17:12 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 17:43

Martial și Tuanzebe, jucătorii lui Manchester United, au fost abuzați pe rețelele de socializare de fanii propriei echipe, după înfrângerea cu Sheffield United, 1-2, care a dus la pierderea locului 1 în Premier League.

Uluitor rezultat pe „Old Trafford”. Manchester United, surprinzătorul lider din Premier League, care nu mai pierduse în campionat de la 1 noiembrie (0-1 cu Arsenal), având 10 victorii și 3 egaluri de atunci în 13 etape, a fost învinsă acasă de Sheffield United (1-2), ultimul loc, cu un singur succes în precedentele 19 runde PL!

După această înfrângere, care i-a făcut pe „diavoli” să îi cedeze locul 1 lui Manchester City, doi dintre jucătorii roș-albilor au fost atacați agresiv pe rețelele de socializare. Vârful francez Anthony Martial și stoperul englez Axel Tuanzebe, care a deviat în propria poartă șutul lui Burke (74), fiind înlocuit în minutul 82. Amândoi au fost victimele rasismului!

După aceste insulte, clubul a postat un mesaj pe Twitter: „Suntem uniți împotriva rasismului. În trecut, acum și întotdeauna”. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo a încălcat iar măsurile anti-Covid! Petrecere la munte, deși nu avea voie să iasă din Piemont!

EXCLUSIV Marius Niculae, dezvăluire incredibilă: „La Mainz, cu Klopp, ne băgau în venă niște chestii roz”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
gago747
gago747  •  30 Ianuarie 2021, 18:21

Am voie *** pe așa-zisul progresism, anti-rasism, anti-xenofobie, și anti-***? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radumatei
radumatei  •  28 Ianuarie 2021, 17:56

Ați putea să nu mai trivializați noțiuni serioase și grave ca „atac rasist”, „victime” când vorbiți de simple înjurături pe internet la adresa unor persoane publice? Sigur că e un comportament reprobabil să adresezi injurii cuiva, dar prea îi cocoloșiți pe niște fotbaliști milionari și privilegiați în raport cu alții care merită mai mult statutul de victimă.

dante69
dante69  •  28 Ianuarie 2021, 17:48

GSP iar a descoperit un derapaj. Care e ăla nimeni nu știe. Dar mai e cineva in redacție care realizează ridicolul nu care se afunda această platformă . Marele derapaj e noul GSP progresist.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează