INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNȘELĂTORIE

Jucătorul debutat de Hagi a rămas fără toți banii: „Am fost înșelat. Am pierdut 13 milioane”

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 19:10 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 19:51

Retras în septembrie 2022, Arda Turan (36 de ani) trece prin momente complicate. Turcul și-a pierdut toți banii.

Actualul antrenor de la Eyupspor, în liga a doua turcă, a dezvăluit că și-a pierdut toți banii strânși de-a lungul carierei. Acesta a fost victima unui director de bancă din Istanbul, Secil Erzan, carea pus la cale o escrocherie, mascată sub forma unui fond de investiții.

Arda Turan și-a pierdut toți banii

„Am dat peste 13 milioane de euro. Mi-a dispărut toată munca. Acel om a distrus tot ce am câștigat în toți acești ani, înșelându-mă.

Mi-a spus «Cine va investi în acest fond va obține profit». Am băgat peste 13 milioane. Toți banii, tot ce am câștigat. Totul a dispărut dintr-o dată. Îmi pare tare rău. Acest incident m-a epuizat. Toate economiile mele au dispărut”, a spus Arda Turan, citat de Sport.es.

Potrivit spaniolilor, și Fernando Muslera, portarul lui Galatasaray, a fost înșelat, pierzând 1,2 milioane de euro.

Arda Turan, debutat de Gheorghe Hagi

Promovat de Hagi la prima echipă, Turan a evoluat pentru Galatasaray până în 2011, când era cumpărat de Atletico Madrid. A cucerit alături de Simeone un titlu în Spania, o Cupă, un trofeu Europa League, o Supercupă a Europei și a disputat o finală de Liga Campionilor.

+22 FOTO

A urmat un transfer la Barcelona, în 2015, pentru o sumă record în fotbalul turc, 34 de milioane de euro. Turan are un titlu și două Cupe ale Spaniei alături de catalani.  În 2018 a revenit în Turcia, la Bașakșehir, echipa favorită a președintelui Erdogan, cucerind încă un titlu. Și-a încheiat cariera la clubul care l-a lansat, Galatasaray.

În 2012, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Arda Turan vorbea despre rolul decisiv pe care Hagi l-a avut în cariera lui. 

„Respect Hagi! A însemnat incredibil de mult pentru mine să cresc având sub ochi imaginea jucătorului Hagi. Un model care m-a ambiţionat şi m-a motivat. Apoi, când mi s-a ivit şansa să lucrez cu el, Hagi ca antrenor, eu ca jucător, am înţeles ce înseamnă un om care s-a născut şi trăieşte pentru fotbal.  Mi-a spus multe lucruri importante, am învăţat destule trucuri de la Hagi”, povestea Arda Turan. 

Citește și: 

Știrea momentului în Spania » Florentino Perez l-ar fi ales deja pe succesorul lui Carlo Ancelotti! E un fost jucător din Liga 1

Mircea Lucescu e șocat de UEFA: „Îi permite acestei naționale să poată să meargă la Euro? Incredibil, neverosimil! E anormal așa ceva”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  21 Noiembrie 2023, 21:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close