INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Antrenorul lui Liverpool s-a săturat de simulările lui Suarez: "Va fi pedepsit, vă asigur!"

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 20:37

Luis Suarez (25 de ani), a recunoscut în presa sud-americană faptul că a simulat în careu la meciul pe care Liverpool l-a disputat cu Stoke City, scor 0-0, din octombrie 2012 (VIDEO AICI).

Managerul Brandon Rodgers a luat imediat atitudine. ”E inacceptabil. Nu se poate ca un jucător să facă acest lucru atît de des. Strică imaginea clubului. O să stau de vorbă cu Luis pe această temă. Ştie foarte bine părerea mea despre cei care simulează. Va fi pedepsit, vă asigur!” a declarat Rodgers pentru presa britanică.

Antrenorul a fost întrebat şi de golul din Cupă al urugayanului, cînd acesta a preluat mingea cu mîna. ”Acolo a venit şi şi-a cerut scuze faţă de mine dar nu am de ce să fiu supărat pe el. E ceva instinctiv ce s-a petrecut la golul acela. Nu e ca şi cum ar fi putut scoate mingea din poartă după ce a fost validat golul şi să ceară să fie anulat” a mai spus antrenorul ”cormoranilor”.

Fostul oficial Premier League Graham Poll a făcut apel să se analizeze toate infracţiunile lui Suarez de cînd acesta joaca pentru Liverpool şi să se ia măsuri. ”Trebuie să facem ceva. Prin jucători care fac ce face Suarez meci după meci se strică imaginea unui club” a spus Poll.

Suarez a jucat 64 de meciuri în Premier League în tricoul ”cormoranilor” pentru care a înscris de 30 de ori.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
sek.91
sek.91  •  18 Ianuarie 2013, 07:06

"Nu e ca şi cum ar fi putut scoate mingea din poartă după ce a fost validat golul şi să ceară să fie anulat” a mai spus antrenorul ”cormoranilor”." Vezi cazul Kloose. Daca ai bun simt poti sa ii ceri arbitrului anularea golului. Suares e un foarte bun fotbalist dar are aceste defecte grave.

legoolas
legoolas  •  18 Ianuarie 2013, 00:45
Postat de whitecollar pe 17 Ianuarie 2013, 22:18

suarez e destul de bun in fm2013. ia multe galbene dar joaca bine. poate-l pedepsesc si eu si-l pun pe lista de transferuri. apropo de joc, luati-l pe ronaldinho daca puteti, vine gratis la mijlocul primului sezon. se accidenteaza cam des, dar cand joaca e fenomenal.

:|

whitecollar
whitecollar  •  17 Ianuarie 2013, 22:18

suarez e destul de bun in fm2013. ia multe galbene dar joaca bine. poate-l pedepsesc si eu si-l pun pe lista de transferuri. apropo de joc, luati-l pe ronaldinho daca puteti, vine gratis la mijlocul primului sezon. se accidenteaza cam des, dar cand joaca e fenomenal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează