INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - INTER 0-0

VIDEO Gest șocant al lui Conte în direcția președintelui lui Juventus » Replica lui Agnelli: „Dispari, nenorocitule!"

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 10:57 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 11:11

Juventus și Inter au terminat la egalitate, 0-0, în returul semifinalelor Cupei Italiei, după 2-1 în tur pentru formația lui Pirlo, care merge în finală. După meci, Antonio Conte, antrenorul lui Inter, fost la Juventus între 2011 și 2014, a fost în război cu șefii bianconerilor: „Ar trebui ca ei să fie mai politicoși, să-i respecte pe cei care muncesc".

Pentru Antonio Conte, Juventus e clubul carierei. Și de jucător, și de antrenor. A evoluat 13 ani la bianconeri (1991-2004), cucerind 14 trofee, inclusiv 5 titluri și Liga Campionilor, și tot la Torino a cunoscut primele succese ca tehnician, între 2011 și 2014. De trei ori câștigător în Serie A, pe lângă două Supercupe ale Italiei.

Acum însă, de când e la Inter, e în război cu șefii piemontezilor, mai ales cu președintele Andrea Agnelli, fostul său șef la Juve!

Marți seară, după prima repriză a returului semifinalei de Cupă, Conte a ridicat degetul mijlociu spre conducătorii alb-negrilor exact înainte să intre în tunelul ce duce la vestiare. Se vede clar în imaginile înregistrate de RAI.

La sfârșitul partidei, când juventinii se calificaseră în finală (0-0, după 2-1 în prima manșă), Agnelli i-a răspuns lui Conte. I-a strigat din tribună: „Dispari! Taci, nenorocitule!".

Puțin mai târziu, la interviu, antrenorul a declarat, referindu-se la oficialii bianconeri: „Ar trebui ca ei să fie mai politicoși. Să demonstreze sportivitate și să-i respecte pe cei care muncesc". 

Inter nu a înscris de 6 ani la Torino

Din ianuarie 2015, jucătorii nerazzurri nu au mai marcat niciun gol la Torino împotriva lui Juventus. Șase partide consecutive în care nu au punctat pe „Allianz Arena", primind în schimb nouă goluri! În ultimele 10 „ciocniri", și acasă, și în deplasare, Inter nu a câștigat decât o singură dată, 2-0 pe 17 ianuarie, în Serie A. Bianconerii au învins de 6 ori, în timp ce trei partide s-au încheiat la egalitate. 

6 finalede Cupa Italiei are Juventus în ultimii șapte ani. Doar în 2019 nu a reușit să atingă ultimul act. A câștigat de 4 ori

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Cristiano Ronaldo la Juventus

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

E aproape sigur: Atletico - Chelsea, pe „Arena Națională”!

Dan Petrescu, în centrul unui scandal uriaș la Kayserispor! Acuze de blat și contract reziliat: „Mergem la tribunal!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
ciprian.vasilcoiu
ciprian.vasilcoiu  •  10 Februarie 2021, 11:25

Cam discret gestul lui Conte, pe fugă =))) Dacă avea sânge în el, arăta degetul mai clar și îl ținea mai mult =))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează