INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANIVERSARE

Aniversare » Fotbalul britanic a împlinit 150 de ani

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 19:00

Federatia Engleză de Fotbal, cea mai veche asociaţie din lumea fotbalului, a împlinit în urmă cu 2 zile, 150 de ani de existenţă.

Evenimentul a avut loc la Londra şi printre invitaţi s-a numărat şi fostul antrenor al naţionale Angliei de origine italiană, Fabio Capello. Gloriile Campionatului Mondial din 1966, atunci cînd Anglia devenea cea mai buna echipă a planetei, au fost si ele prezente la eveniment . Nume ca Bobby Charlton, Martin Peters, George Cohen dar şi alte legende din Albion au păşit pe covorul roşu.

Prinţul William, Preşedintele de Onoare al FA, a ţinut un discurs în care a declarat că fotbalul englez a ajuns la nivel de cultură pentru popor: ”Ca voi toţi , sînt suporter. Am iubit fotbalul de mic. Sînt suporter împătimit. Iubesc Aston Villa!”.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează