GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ACCIDENT AVIATIC

VIDEO+FOTO TULBURĂTOR! Alegerea care i-a salvat viața! Antrenorul lui Leicester trebuia să fie în elicopterul care s-a prăbușit, dar accidentarea șocantă a jucătorului său i-a schimbat planurile

Claude Puel, primul din dreapta, în timpul meciului de sâmbătă cu West Ham United // FOTO: Guliver/Getty Imageseuters +2   FOTO
Claude Puel, primul din dreapta, în timpul meciului de sâmbătă cu West Ham United // FOTO: Guliver/Getty Imageseuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 13:37

Elicopterul patronului thailandez al lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, 60 de ani, s-a prăbușit sâmbătă seară lângă King Power Stadium după meciul cu West Ham, 1-1.

  • În media și pe rețelele de socializare s-a speculat intens cu privire la persoanele prezente la bordul aparatului de zbor.
  • Surse BBC au confirmat că șeful echipei era în elicopter, dar nu există încă nici un anunț oficial din partea clubului englez.
  • Din Italia au venit informații care spun că doi piloți, plus Vichai Srivaddhanaprabha, unul dintre copiii săi și o a cincea persoană, neidentificată, erau în elicopter și nu au supraviețuit.
  • Încă se așteaptă anunțul oficial din partea lui Leicester City FC.

Deși s-a vehiculat informația că antrenorul lui Leicester, Claude Puel, 57 de ani, ar fi fost în elicopter alături de patronul clubului, apropiați ai tehnicianului au dezmințit rapid informațiile. Puel a mers la spital după meci cu Daniel Amartey, care s-a accidentat grav la gleznă, apoi s-a îndreptat spre locuința sa.

Presa din Anglia susține că antrenorul francez al lui Leicester obișnuia să plece des cu elicopterul patronului Vichai Srivaddhanaprabha după meciurile de acasă. Obicei care s-ar fi repetat cel mai probabil și aseară, dacă jucătorul său nu ar fi suferit acea cumplită accidentare și nu ar fi ales să-l însoțească la spital.

"Sunt bine, dar extrem de trist. E o tragedie pentru club. Toate gândurile mele merg către familiile victimelor. Vreau să-i asigur pe cei îngrijorați că nu am pățit nimic, dar sunt foarte, foarte supărat", a declarat Puel pentru France Info.


Foto: Reuters

Vezi și: UPDATE // VIDEO ȘOCANT! Prima informație oficială despre tragedia de la Leicester vine din Italia: "Patronul, fiica sa și piloții au murit în accident" » Fanii au început să depună flori la stadion: "Plâng și se consolează unii pe alții"

Citește și:

Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Superliga
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Campionate
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (3)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  29 Octombrie 2018, 05:32
Postat de bazinga pe 28 Octombrie 2018, 15:08

Bai,daca ai ingerul pazitor tare,ai zile!Cineva, acolo sus,il iubeste pe Puel!

Durata vieţii şi modul în care mori sunt programate dinainte, Veghetorii (fiecare om are 3 în interiorul lui) şi Îngerul Păzitor (instructorul din Lumea de Dincolo) au grijă doar ca planul vieţii să fie respectat. Caută Scarlat Demetrescu pe Google şi vei înţelege mai multe.

para.para
para.para  •  28 Octombrie 2018, 15:34

Asteptam concluziile hartiei de sport in care sa aflam ca medicii de pe ambulanta, ISU, IGSU, SMURD-ul, prim-ministru, guvernul si cainii comunitari sunt adevaratii vinovati pentru aceasta tragedie.

bazinga
bazinga  •  28 Octombrie 2018, 15:08

Bai,daca ai ingerul pazitor tare,ai zile!Cineva, acolo sus,il iubeste pe Puel!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează