GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  INTERVIU

EXCLUSIV Interviu tulburător cu Mihai Neșu: "Trăiesc cel mai bun moment al vieții mele"

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 21 august 2018 00:00

Mihăiță Neșu șochează într-un interviu emoționant acordat Gazetei cum a trecut peste cumpăna existenței: "Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr pe mine, cel care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par".

Mihai Neșu, 35 de ani, s-a redescoperit pe sine în urma acelui moment teribil din 2011 și s-a destăinuit într-un interviu emoționant EXCLUSIV pentru GSP.

Iată un pasaj din interviul răvășitor de 4 pagini din Gazeta Sporturilor de marți:

-Există ceva care să-ţi lipsească din ceea ce ai avut înainte?
- Nu! Trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele, acum, la 35 de ani. Şi m-ajută Dumnezeu, de multe ori nici să nu simt că sunt paralizat! Au fost clipe teribile, în care nu-mi trecea cu toate pastilele din lume. Nici nu aveam cum, fiindcă durerea mare era în suflet.

- Ai avut momente când simţeai că o iei razna?
- Am avut clipe când simţeam că nu mai pot. Dar am căutat răspunsuri. Am încetat să caut răspunsurile la doctori, fiindcă ştiinţa e limitată. Am avut şansa unor preoţi buni, s-au rugat şi ei pentru mine, am vorbit cu ei, m-au ajutat cu sfaturi. Trebuie să mă lupt să le pun în practică. Programul meu e simplu: trebuie să mă ţin de ceea ce mi-au dat doctorii, terapie pentru corp, şi ceea ce mi-au dat preoţii, terapie pentru suflet. În rest, la fundaţie, cu una, cu alta, după puterile şi mintea mea. Acum am reuşit să percep ce trebuie să fac, încerc să mă ţin de program, iar Dumnezeu mă întăreşte zi de zi.

Interviul integral este acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
vasy86le
vasy86le  •  21 August 2018, 09:02

Sper din tot sufletul sa te vad din nou pe picioare, jucand fotbal cu prietenii, multa sanatate Mihaita.

zagna
zagna  •  21 August 2018, 07:34

Mult respect Omului Mihai Nesu !

ion_palnie
ion_palnie  •  21 August 2018, 03:04

Un OM extraordinar, tot respectul si stima pentru Mihai Nesu !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează