GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Ea e sexy-iubita noului jucător de la Petrolul! Simona face senzație pe internet cu formele ei

Simona Pechal, iubita lui Lukas Zima. Foto: Imago Images +25   FOTO
Simona Pechal, iubita lui Lukas Zima. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 13:04 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 14:07

Lukas Zima (29 de ani) e noul portar de la Petrolul. Pe lângă reușitele lui în fotbal, sportivul se laudă și cu iubita sa, cu Simona Pechal, care a atras atenția cu ipostazele sexy. 

Petrolul a oficializat de curând transferul fotbalistului Lukas Zima, un portar ceh cu experiență, în vârstă de 29 de ani. 

+21 FOTO

Petrolul l-a transferat pe Lukas Zima

„Lukas Zima este jucătorul Petrolului Ploiești! Portarul ceh s-a alăturat lotului «galben-albaștrilor», în cantonamentul de la Rogla. În vârstă de 29 de ani, Zima s-a format la juniorii Slaviei Praga, dar a ajuns de tânăr în Italia, încă din 2014, la echipa „Primavera” a clubului Genoa. A fost promovat rapid la prima formație a genovezilor și a făcut parte din lotul „grifonilor” pe parcursul mai multor sezoane de Serie A. 

În Peninsulă a mai jucat pentru Reggiana, Venezia, Mantova, Perugia și Livorno, bifând 31 de prezențe în Serie B, iar din vara lui 2021 a evoluat pentru formația olandeză de eșalon secund Venlo. Zima a jucat pentru selecționatele de juniori ale Cehiei la diverse categorii de vârstă, adunând, de asemenea, și 15 apariții pentru reprezentativa U21 a țării sale. Bun venit, Lukas Zima!”, se arată în comunicatul oficial transmis de Petrolul.

+21 FOTO

Iubita lui Lukas Zima face senzație pe internet cu formele ei

Lukas Zima, care a jucat și la Genoa, Reggiana, Unione Venezia, Mantova, Perugia și AS Livorno, a bifat de curând și o altă reușită, s-a logodit cu iubita lui, Simona Pechal. Aceasta este stilist vestimentar, a absolvit Institutul Marangoni, școala de design unde a studiat și Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan. 

Simona Pechal e foarte activă și pe Instagram, unde are mii de urmăritori. Iubita fotbalistului se laudă cu apariții sexy, chiar și în costume de baie. Ea e pasionată și de călătorii, recent a fost în Santorini, Grecia, alături Lukas Zima, acolo acesta a cerut-o în căsătorie.

Citește și:

„Așa îți educi copilul, Nadia Comăneci?” » Revoltă pe net după imaginea publicată de fosta mare gimnastă

Lena, soția lui Gabi Enache, a apărut pe Internet așa cum doar fotbalistul o vede

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
paolo13
paolo13  •  21 Iunie 2023, 14:30

Huo! Huo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează