GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Marius Lăcătuș și soția acestuia, nașii cuplului Maria Simion și Alexandru » Fostul fotbalist a atras toate privirile la nunta creatoarei de modă

Marius Lăcătuș și soția acestuia, nașii cuplului Maria Simion și Alexandru. Foto: Instagram +14   FOTO
Marius Lăcătuș și soția acestuia, nașii cuplului Maria Simion și Alexandru. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2023 17:10 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 17:46

Marius Lăcătuș și soția acestuia s-au distrat pe cinste la nunta creatoarei de modă, Maria Simion cu Alexandru. Fostul fotbalist a atras toate privirile la eveniment, atunci când a ajuns pe ringul de dans. Cununia civilă a avut loc pe 3 septembrie, iar în acest weekend a avut loc cununia religioasă. 

Maria Simion a avut cununia religioasă și petrecerea de nuntă. O petrecere cu totul și cu totul specială, la care nașul Marius Lăcătuș a fost tot timpul zâmbitor și, alături de soția lui, a dovedit că are calități de dansator. 

GALERIE FOTO. Marius Lăcătuș și soția acestuia, nașii cuplului Maria Simion și Alexandru

+10 FOTO

Marius Lăcătuș a fost printre cei care s-au ridicat în picioare și a dansat pe melodiile Ancăi Neașcu. Cununia civilă dintre Maria Simion și Alexandru Niculae a avut loc pe 2 septembrie 2023. Evenimentul a fost unul discret, însoțiți fiind doar de nașii lor, Marius și Mariana Lăcătuș. Și familiile celor doi le-au fost alături, Maria Simion având o fiică din prima căsătorie

„Cununia civilă a avut loc ieri, suntem extrem de fericiți, a fost un moment extrem de așteptat și ne-am bucurat alături de familie. A fost o ceremonie și o petrecere restrânsă pentru ca ne pregătim pentru marea petrecere și cununia religioasă. Ne-au fost alături nașii noștri, Mariana și Marius Lăcătuș, dar și familiile noastre.

Grădina noastră a fost transformată și pregătită pentru acest garden party. Toată lumea a fost relaxată și toți am avem emoții pentru marea petrecere care va urma! Floarea din cap a fost doar un accesoriu fără simbolistică”, a spus Maria Simion pentru Fanatik, a doua zi de la cununia civilă.

Diletta Leotta a revenit „în iarbă” » Imagini spectaculoase, la o lună după ce a născut: „Abia așteptam!”

Cea mai controversată jucătoare de box! Are corpul acoperit de tatuaje și pozează des în lenjerie intimă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează