GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

winmasters.ro: Weekend de “Totul sau Nimic”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 09:57

winmasters.rova găzdui live un weekend fotbalistic de excepție, având în prim-plan două meciuri de „totul sau nimic” la Cupa Mondială 2018! Meciul dintre Germania și Suedia, în Grupa F, va domina seara de sâmbătă, promițând un război-fulger între „Panzere” și „Vikingi”! Își va reveni Campioana Mondială din 2014 după eșecul fără precedent împotriva Mexicului? Duminică, suspansul fotbalistic se intensifică, Polonia și Columbia fiind implicate într-o luptă acerbă pentru supraviețuirea în turneu! Câștigătorul își va păstra speranțele la calificare în runda următoare, în timp ce echipa pierzătoare va pleca acasă.

În acest weekend, utilizatorii winmastersvor avea șansa să mizeze pe mai mult de 500 tipuri de pariuri, precum rezultatul la pauză, goluri, intervalul primului gol, cornere sau cartonașe. În plus, winmastersoferă o gamă variată de pariuri speciale, la cote extraordinare! Toți utilizatorii pot alege acum pariuri inteligente, precum Pauză/Final și rezultat sub/peste 2,5 goluri, câștigătorul meciului și rezultat sub/peste 3,5 goluri, marcarea sau ratarea unui penalti, câștigă echipa condusă, ambele echipe să marcheze și meciul nu se termină la egalitate, autogol sau pariuri combinate cu scor exact. Pariază acum!

winmastersși-a adjudecat deja trofeul pariurilor la Cupa Mondială 2018, oferind cele mai atractive opțiuni utilizatorilor. Aceștia vor putea alege primul și ultimul marcator pentru ambele meciuri, dintr-o listă completă de jucători! În plus, pariul “Robert Lewandowski să marcheze 2 sau mai multe goluri” vă poate multiplica miza de 8 ori! Sunteți pregătiți pentru această ocazie? Pentru a face weekendul și mai interesant, pariul “Timo Verner să marcheze din afara careului” vă poate multiplica miza de 11 ori!

Rămâneți pe recepție!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close