GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Universitatea Craiova arbitrează lupta pentru titlu în Betano Master

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2023 19:48 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 18:07

Echipele Universitatea Craiova și Farul Constanța se înfruntă, sâmbătă seara, de la ora 21:30, într-un meci din etapa a 8-a. Partida din Bănie are implicații puternice în lupta pentru titlu, dar și pentru configurația podiumului din Liga 1, pentru ambele echipă singurul rezultat care contează fiind victoria. Betano te invită să trăiești duelul de la Craiova la un alt nivel cu noul Betano Master. Intră în cursa pentru Marele Premiu, în valoare de 50.000 de lei, sau ocupă un loc în clasamentul cu premii totale de 500.000 Lei oferind câte un pronostic pentru fiecare meci din Liga 1.

Ce este Betano Master?

Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul Universitatea Craiova – Farul din Playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur, dintre cele care vor fi disponibile pe site-ul Betano în ziua meciului.

Una dintre predicții va fi Ambele echipe marchează: Da/Nu!

Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în site și pe aplicația Betano în ziua meciului, dar până atunci trebuie știut că în ultimele patru meciuri directe ambele echipe au înscris.

Farul ocupă primul loc în clasamentul din Playoff, cu trei puncte avans față de FCSB, principala urmăritoare. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află pe poziția a patra, la trei puncte de ultima treaptă a podiumului. 

Cele două rivale de sâmbătă sunt despărțite de zece puncte în clasament.

Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri disputate de Universitatea Craiova, o formație care n-a mai câștigat de două etape.

În patru din ultimele cinci meciuri jucate de Farul ambele echipe au marcat. Excepție face victoria obținută de ”marinari” pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-0. 

Echipa lui Gheorghe Hagi vine la Craiova cu moralul la cote înalte după victoria de proporții obținută pe teren propriu cu Rapid (7-2). La pauză, Farul avea deja 4-0 în fața unei formații care în precedentele două runde învinsese FCSB și CFR Cluj.

Farul este fără victorie de patru meciuri în deplasare. Practic, de la intrarea în Playoff echipa lui Hagi n-a obținut decât două puncte din nouă posibile în partidele disputate pe teren străin.

Universitatea Craiova are o singură înfrângere în ultimele opt meciuri disputate pe teren propriu, 1-2 cu FCSB chiar la ultima partidă găzduită în Bănie.

Nu mai puțin de 12 goluri au fost marcate în ultimele două meciuri la Craiova între Universitatea și Farul.

Ultimele meciuri directe

Farul – Universitatea Craiova 3-2 (8 aprilie 2023)
Farul – Universitatea Craiova 2-1 (6 februarie 2023)
Universitatea Craiova – Farul 4-3 (5 septembrie 2022)
Universitatea Craiova – Farul 4-1 (20 mai 2022)
Farul – Universitatea Craiova 0-3 (16 aprilie 2022)
Universitatea Craiova – Farul 1-0 (7 martie 2022)
Farul – Universitatea Craiova 1-0 (7 noiembrie 2021)

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite. 

Aceste Provocări sunt:

Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!

Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!

Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică. 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Nu uita de Asigurarea VAR la meciurile din Liga 1

VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător.

Vezi toate știrile Betano

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează