GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Unibet devine partener oficial de pariuri al Paris Saint-Germain

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 15:25

Brandul Unibet a anuntat acordul de doi ani pentru a deveni Partener oficial de pariuri al echipei franceze de fotbal Paris Saint Germain. Parteneriatul va oferi expunere pentru Unibet in interiorul Parc des Princes pe panouri publicitare cu LED-uri si experiente exclusiviste de tipul "Money can not buy". Astfel, Unibet si Paris Saint-Germain isi vor combina expertiza digitala pentru a aduce clientilor Unibet continut exclusiv.

Parte a grupului Kindred, Unibet, un pionier al jocurilor de noroc online din Europa, combina experienta sa digitala de varf cu bogatul palmares si continut fotbalistic al echipei Paris Saint-Germain, pentru a rezulta un parteneriat strategic de neegalat.

"Suntem incantati sa devenim partenerul oficial de pariuri online al lui Paris Saint-Germain. Impreuna cu campioana Ligue 1, Unibet intentioneaza sa-si sporeasca reputatia in intreaga Europa si sa ofere jucatorilor continut exclusiv, mai apropiat de jocuri", a declarat Mathieu Drida, directorul general al Unibet Franta.

"Suntem incantati sa intampinam Unibet in familia Paris Saint-Germain. Noi si Unibet avem acelasi spirit de cucerire, pasiune pentru fotbal si o dorinta puternica de a ne impune marca competitiv. Prin imbinarea fortelor cu Paris Saint-Germain, Unibet va obtine o vizibilitate atat pe stadion, cat si in comunitatea virtuala a lui Paris Saint-Germain", a explicat Marc Armstrong, directorul sponsor al Paris Saint-Germain.

Unibet face parte din Kindred Group, unul dintre cei mai mari operatori pe piata de pariuri online. Pe piata din Romania, Unibet detine o licenta permanenta de functionare pe 10 ani. Prezenta pe piata inca din 2007, Unibet a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai populari operatori de pariuri online pentru romani. Pe langa expertiza dovedita pe piata pariurilor sportive, operatorul suedez ofera si o multitudine de jocuri cazino, poker si bingo. In luna februarie a acestui an, Kindred a lansat in Romania primul cazino online 100% dedicate pietei din Romania, Vlad Cazino.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close