GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Start în Liga 1 cu MaxCote și MaxBonusuri pe MaxBet.ro!

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2023 18:22 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 18:23

MaxBet.ro dă lovitura de START în noul sezon al Ligii 1 cu MaxCote și MaxBonusuri la Alt Nivel! Transformă-ți pasiunea pentru fotbal în bilete verzi și câștiguri pe măsură cu până la 800 RON Bonus la Prima Depunere!

CFR CLUJ ȘI FCSB, PRINCIPALELE FAVORITE LA TITLU

Chiar dacă Farul a câștigat ultimul titlu de campioană, „hegemonia” CFR – FCSB din sezoanele precedente își pune în continuare amprenta asupra cotelor MaxBet.ro, ambele având cota 3.25. Trupa lui Hagi pornește de pe locul 4 de la o cotă de 6.50, în urma Universității Craiova (cota 6.00). În ciuda campaniei impresionante de transferuri, Rapid pleacă cu șansa a cincea la câștigarea campionatului, cota 9.50.

BERGODI REVINE LA RAPID CONTRA LUI SEPSI

Rapid începe noul sezon cu Bergodi pe bancă și va debuta tocmai împotriva fostei echipe a italianului, Sepsi. Covăsnenii vin după succesul din Supercupă, 1-0 cu Farul, la debutul lui Ciobotariu pe bancă. În sezonul trecut, Rapid s-a impus în ambele jocuri cu Sepsi, 2-1 și 3-0, în sezonul regulat. În schimb, în play-off, Sepsi a furat 4 puncte Rapidului, după o victorie cu 2-0 acasă și un 0-0 pe Giulești.

FCSB, DUEL CU FCU CRAIOVA

Cu Băluță, Ngezana și Djokovic transferați, FCSB țintește victoria în prima etapă contra celor de la FCU Craiova. În sezonul trecut, roș-albaștrii au obținut 4 puncte din duelurile cu echipa lui Mititelu, 1-1 pe Arena Națională și 2-0 pe Oblemenco.

DINAMO REVINE DE LA MATINEU

Trupa antrenată de Ovidiu Burcă începe campionatul împotriva Universității Craiova, una dintre favoritele la câștigarea titlului. Doar cu Mitriță ca nouă adiție, oltenii vor victoria contra alb-roșilor proaspăt promovați. Cotele MaxBet.ro îi dau pe olteni drept principali favoriți.

100 RON BONUS ÎN FIECARE ZI

Îți oferim 100 RON Bonus Sport zilnic după ce trăiești la Alt Nivel acțiunea din orice sport. Fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și alte sporturi, le avem pe toate, zi de zi, pe MaxBet.ro.

MAXCOTE ÎN FIECARE ZI

Vrem să ai parte de o experiență la Alt Nivel atunci când îți plasezi pariurile pe MaxBet.ro, așa că îți oferim Cote Mărite zi de zi, pentru câștiguri extra.

PARIEZI LA ALT NIVEL PE MAXBET.RO

Pariurile tale la Alt Nivel se plasează pe MaxBet.ro cu MaxCote, Bonusuri și Oferte zilnice care să îți transforme pasiunea în câștig! Să fie verde!

Vezi toate știrile Maxbet

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează