GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Splendoare în iarba de la Nottingham cu o cotă de peste 10 în Betano

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2023 17:54 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 17:57

Sezonul pe iarbă în circuitul mondial feminin debutează în forță cu trei turnee în această săptămână, cel mai puternic fiind cel de la Nottingham (Marea Britanie, unde printre participante le răgăsim pe Maria Sakkari, Beatriz Haddad Maia, Camila Giorgi sau Alize Cornet. Un turneu de categorie 250 cu opt favorite din primele 40 de jucătoare ale lumii, la care membrii Betano pot câștiga orice meci din cadrul acestui turneu înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano pune la dispoziția jucătorilor săi pentru circuitul mondial feminin de tenis promoția ”Decisiv din primul set” ca oportunitate de a câștiga pariul încă după primul set, condiția fiind ca jucătoarea de tenis pe care ai pariat să fi câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1. În acest caz tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului, prin activarea promoției ”Decisiv din primul set”.

Pentru ziua de marți, 13 iunie, am ales cinci meciuri din cadrul turneului de la Nottingham, faza primului tur. Pe teren se vor afla experimentata Alize Cornet sau Beatriz Haddad Maia, recent semifinalistă la Roland Garros.

Haddad Maia vrea să facă senzație și pe iarbă

Lesia Tsurenko – Beatriz Haddad Maia
Câștigătoare – Beatriz Haddad Maia (cota 1.60)
Campioană la Nottingham în urmă cu un an, Haddad Maia n-are voie să piardă din primul tur, fiind susținută și de ultimele rezultate. Brazilianca a scris istorie la Roland Garros, unde a ajuns până în faza semifinalelor, devenind prima jucătoare din țara sa ajunsă în careul de ași la Paris în era Open a tenisului. Scorul la general este 1-0 pentru Haddad Maia, care a învins-o pe Tsurenko în 2022 pe iarbă la Eastbourne. Tsurenko a abandona în optimi la Roland Garros în timpul primului set al disputei cu Iga Swiatek.

Jil Teichmann – Viktorija Golubic
Câștigătoare – Victorija Golubic (cota 1.72)
Deși clasată mai slab la ora aceasta, Golubic are avantajul moral de a fi câștigat precedentele două dispute directe cu Teichmann. În plus, Golubic a disputat deja trei meciuri pe iarbă în actualul sezon, participând la turneul ITF de la Surbiton, unde a ajuns în sferturi.

Tereza Martincova – Jodie Burrage
Câștigătoare – Tereza Martincova (cota 1.75)
Singura întâlnire directă a fost câștigată de Martincova, în calificările de la Linz, în 2020. Britanica Burrage (131 WTA) a disputat un meci pe iarbă în actualul sezon, fiind învinsă în primul tur la Surbiton.

Katie Swan – Alize Cornet
Câștigătoare – Katie Swan (cota 1.83)
Cornet are de partea ei experiența mai bogată în circuit și clasamentul superior. Aproape 70 de locuri le separă pe cele două înaintea primului duel direct din carieră. Swan compensează cu parcursul bun de la Surbiton, turneu ITF pe iarbă, unde a ajuns învinsă greu în finală de Yanina Wickmayer, cu tie-break în decisiv.

Magda Linette – Olivia Gadecki
Câștigătoare – Magda Linette (cota 1.33)
Locul 21 ocupat în ierarhia mondială face din Linette mare favorită contra lui Gadecki, doar a 136-a jucătoare a lumii în acest moment. Australianca de 21 de ani are deja 10 meciuri pe iarbă în 2023, șapte dintre acestea câștigate. Gadecki a trecut două tururi de calificări să ajungă pe tabloul principal de la Nottingham, având deja lecția învățată.

Pe cele cinci meciuri de mai sus am ajuns la o cotă cumulată de 11.72, iar cu o miză de 50 lei potențialul câștig ar fi de 586.08 de lei. 

Selecțiile de mai sus au un caracter pur informativ, iar fiecare jucător are libertatea de a-și construi biletul în Betano după propria inspirație și pricepere. De asemenea, cotele pot suferi modificări până la ora meciurilor. 

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciurilor de mai sus se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.

Vezi toate știrile Betano

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează