GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sesiune de Q&A cu legendarul Garry Kasparov și sportivii programelor GO Scholarship și Step by Step!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2023 17:55 / Actualizat joi, 11 mai 2023 17:56

Marele maestru Garry Kasparov a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri alături de sportivii programelor GO Scholarship și Step by Step. 

Programe partenere ale Fundației Superbet, GO Scholarship și Step by Step au în vedere susținerea tinerelor generații de sportivi și crearea unui sistem educațional benefic atât pentru tinerii sportivi, cât și pentru elevii școlilor din țară. 

âÎn deschiderea rundei cu numărul 4 din cadrul turneului Grand Chess Tour 2023, etapa de la București, marele maestru Garry Kasparov le-a împărtășit câteva din experiențele sale celor 40 de copii pasionați de șah și axați pe performanță. 

Deși publicul și pasionații de șah au fost focusați doar pe rezultate, momentele emoționante n-au lipsit din cadrul acestui eveniment. 

Impresionat de întrebările micilor atleți, Garry a declarat zâmbind: “Mă bucur foarte tare că doriți să-mi testați memoria”. Curiozitățile micilor sportivi l-au trimis pe marele maestru cu gândul înapoi în timp, în perioada în care și el întâmpina provocările vieții de sportiv și trecea peste fiecare obstacol aflat în drumul său.  

Simultan de excepție cu Kirill Shevchenko și Maxim Vachier-Lagrave!

Marii maeștri Kirill Shevchenko și Maxime Vachier-Lagrave le-au făcut o surpriză voluntarilor din cadrul turneului Grand Chess Tour și elevilor Școlii Franceze din București. 

Vicecampion european și campion național al României, Kirill a jucat un simultan împotriva voluntarilor din cadrul turneului Grand Chess Tour. Pasionați de șah și fani ai campionului României, voluntarii s-au bucurat de fiecare moment al jocului, având o experiență memorabilă alături de unul dintre cei mai buni șahiști din România. 

În calitate de concurent în cadrul turneului Grand Chess Tour, Maxime Vachier-Lagrave le-a oferit un joc memorabil micilor șahiști, elevi ai Școlii Franceze din București. 

A fost o deschidere excelentă pentru runda a 5-a a competiției, rundă în care s-au jucat cele mai așteptate meciuri de până acum. 

Fabiano Caruana, lider în clasament!

De departe, avem parte de cea mai dinamica ediție a turneului din istoria Grand Chess Tour. Marele maestru Fabiano Caruana a avut un parcurs incredibil până în runda a 5-a a turneului, reușind să obțină două victorii și trei egaluri în cele cinci meciuri disputate. 

La jumătatea competiției, Fabiano se află pe prima poziție a clasamentului, la o distanță de 0.5p de Richard Rapport, Alireza Firouzja și Wesley So. Mâine vom continua cu runda a 6-a a ediției de la București, rundă în care se poate decide cine rămâne în lupta pentru prima poziție a clasamentului. 

Intră pe pagina noastră și urmărește rezultatele fiecărei runde! 

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează