GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ROG Ally: consola portabilă care redefinește experiența de gaming portabil

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2023 12:16 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 14:56

ROG prezintă un produs revoluționar pentru pasionații de jocuri: ROG Ally, o consolă de gaming portabilă care poate rula fără efort cele mai noi jocuri AAA la rezoluție Full HD în condiții de silențiozitate totală. ROG Ally este un dispozitiv cu o performanță remarcabilă, fiind echipat cu noul procesor AMD Ryzen Z1 Extreme, un APU conceput special pentru jocurile ce rulează pe sistemul de operare Windows 11, versiunea preinstalată din fabrică pe ROG Ally.

Dacă ești un gamer exigent care își dorește să se distreze în orice locație, atunci nu poți să ignori noua consolă portabilă ROG Ally, caracterizată de un nivel de performanță și versatilitate fără precedent oferite într-un format extrem de compact.

Jocurile preferate la rezoluție Full HD, fără a compromite detaliile

ROG Ally: consola portabilă care redefinește experiența de gaming portabil

Noul ROG Ally iese în evidență prin platforma software folosită pentru că inginerii ASUS au ales bine-cunoscutul sistem de operare Windows 11. Motivul este unul simplu: pentru ca tu să te poți juca orice joc compatibil Windows când călătorești și să te bucuri de o performanță impresionantă și grafică excelentă, indiferent de genul de joc abordat. Procesorul AMD Ryzen din seria Z1 Extreme și placa video bazată pe RDNA 3 compun duo-ul care îți permite să rulezi orice joc la rezoluție 1920 x 1080 pixeli, cu un nivel de detalii surprinzător pentru un dispozitiv portabil.

Afișarea unei imagini fluide și fără micro-sacadări în timpul ședințelor lungi de joc este obligatorie pentru o senzație imersivă, de aceea ecranul tactil IPS de 7 inch operează la o frecvență de 120 Hz și este compatibil cu tehnologia FreeSync Premium.

Portabilitatea și designul ergonomic sunt prioritare pentru ROG Ally, astfel că îți va fi foarte ușor să transporți consola și să te joci de oriunde, carcasa cântărind doar 608 grame. Ai, bineînțeles, și opțiunea de a te conecta la un televizor pentru a te bucura de un ecran mai mare sau poți crește puterea de procesare disponibilă folosind un eGPU ROG XG Mobile care poate fi dotat cu o placă video pentru laptop NVIDIA RTX 4090.

Cu ajutorul aplicației ROG Armoury Crate SE, o versiune specială optimizată pentru ROG Ally, îți poți personaliza experiența de joc în funcție de gusturile tale. Aplicația Armoury Crate îți oferă posibilitatea de a modifica parametrii componentelor, efectele iluminării Aura Sync și de a reorganiza funcțiile butoanelor consolei. Designul carcasei a fost proiectat cu atenție pentru ergonomie maximă, lucru care se traduce printr-o manevrare excelentă când te joci sau când navighezi pe desktop-ul Windows.

Performanță la purtător, în orice moment și în orice situație

ROG Ally: consola portabilă care redefinește experiența de gaming portabil

Piesa centrală a lui ROG Ally este noul procesor AMD Ryzen din seria Z1, un APU special adaptat pentru gaming portabil. AMD Ryzen Z1 Extreme combină arhitectura CPU Zen 4 cu grafica RDNA 3 cu 12 unități de calcul. În acest fel, acest procesor cu 8 nuclee și 16 fire de execuție îți pune la dispoziție o putere de procesare totală de 8.6 teraflopi. Dacă acest număr nu își spune nimic, tot ce trebuie să știi este că vei dispune de suficientă putere pentru a rula orice tip de joc la calitate înaltă și rezoluție nativă 1080p. Procesorul este însoțit de 16 GB de memorie RAM LPDDR5 extrem de rapidă, pentru că rulează la un surprinzător 6400 MHz. Pentru instalarea jocurilor și stocarea documentelor personale, ROG Ally oferă o unitate SSD rapidă cu o capacitate de 512 GB. Trebuie menționat că doritorii pot suplimenta spațiul disponibil foarte simplu, folosind carduri microSD UHS-II.

ROG Ally este o consolă portabilă cu adevărat specială care nu compromite experiența de utilizare cu care te-ai obișnuit de la calculatoarele de gaming, fiind capabilă să ruleze orice aplicație sau joc compatibil cu Windows 11. Astfel, cu ROG Ally poți accesa platforme populare precum Steam, Origin, Epic Games Store sau GOG, dar și magazinul Microsoft Store. Nu contează de unde îți cumperi jocurile, pentru că ROG Ally poate accesa toate aceste librării ca și cum te-ai juca pe un PC obișnuit.

Unul din avantajele folosirii noului APU AMD Ryzen Z1 Extreme este opțiunea de personalizare a puterii maxime consumate, valoarea cea mai mare fiind de 30 Watti, impresionant pentru acest format de consolă. Acest lucru este posibil pentru că inginerii ASUS au dezvoltat un sistem de răcire inovator denumit Zero Gravity. Acesta folosește două ventilatoare și un radiator cu lamele foarte fine străbătut de conducte de căldură cu un coeficient de fricțiune ridicat care mută căldura eficient din zona componentelor, indiferent de orientarea în care utilizezi consola.

ROG Ally (RC71L) este însoțit de o versiune de probă a abonamentului Xbox Game Pass. Primești, astfel, acces gratuit timp de 90 de zile la o bibliotecă bogată de titluri pe care le poți instala și juca după bunul plac.

Poți comanda noua consolă ROG Ally de la partenerii ASUS și direct din eShop ASUS România.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează