GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Parfumuri de lux pe Notino: Arome perfecte de vară pentru bărbatul modern și mereu activ

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2023 17:47 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 17:48

Parfumurile de calitate premium sunt cele mai așteptate cadouri și must-have articole din lume. Acestea sunt mereu apreciate și fac parte din topul celor mai dorite cadouri. Bărbații consideră parfumul un cadou emoțional, pentru că el atrage prin arome și exprimă grijă și afecțiune. Când oferi unui bărbat un parfum în dar, îl faci să se simtă important și special. 

Dacă ești în căutarea unui parfum de lux, cea mai bună alegere pentru un bărbat este un parfum clasic, care este cu siguranță un produs senzațional. Orice bărbat ar trebui să aibă în colecția lui cel puțin un parfum clasic, de brand. Parfumurile pentru bărbați pentru sezonul estival trebuie să fie cu note lemnoase și ingrediente naturale și să aibă arome perfecte pentru vară. 

Astfel de produse de marcă se pot găsi cu siguranță în colecția de parfumuri bărbați de pe Notino.ro. Acestea sunt 100% originale, au arome unice și îi fac pe bărbați să trăiască o atracție absolut magnetică. Cele mai apreciate sunt parfumurile oriental-picante, care au note de ghimbir, vetiver, maninka, ce sunt perfecte pentru atracție și seducție. De asemenea, parfumurile masculine intense și sofisticate sunt în trend în 2023 și au note orientale, fructe și picante, de grapefruit, coriandru, busuioc, ghimbir, cardamom, floare de portocal, lemn de cedru, tabac și chihlimbar. 

Acest e-shop Notino este cel mai mare din Europa și are peste 82.000 de produse cosmetice și parfumuri de brand, aduse de la 1.500 de branduri renumite în lume. Pentru a alege un parfum perfect din colecția Notino, poți ține cont de brand sau de amintirile din trecut. Se spune că avem tendința de a ne baza pe viziune mai mult decât pe celelalte simțuri, iar prin simțul nostru olfactiv declanșăm o nostalgie parfumată unică.  

Potrivit cercetătorilor, amitirile care sunt legate de mirosuri sunt mai evocatoare din punct de vedere emoțional, comparativ cu amintirile legate de alte simțuri. Prin urmare, oamenii au preferințe de miros diferite care sunt puternic influențate de experiențele din trecut. Atunci când miroși un parfum nou, el are un impact asupra ta, îți provoacă senzații, iar creierul care stochează amintiri îl înregistrează. 

În vara acestui an sunt preferate parfumurile cu arome intense și puternic masculine, care au infuzie de plante aromatice, de condimente și fructe, precum citrice și măr verde. Pentru bărbatul mereu activ sau care iubește adrenalina sunt indicate aromele fresh, răcoritoare marine, de citrice, de cardamom și cacao. 

Parfumuri de lux pe Notino: Arome perfecte de vară pentru bărbatul modern și mereu activ

Bărbații puternici preferă compozițiile mai atractive de amestecuri proaspete de lime, chihlimbar și condimente, note lemnoase de cedru care oferă un plus de încredere. Majoritatea evită chestiile ultra-ieftine și aleg parfumuri scumpe care sunt cu note unice, uimitoare, care ies în evidență. 

Pentru cei care își exprimă emoțiile liber și își manifestă în mod autentic masculinitatea sunt indicate parfumurile cu aspect elegant și formule de note aromatice și lemnoase. Sunt apreciate combinațiile de note de iris, salvie, begamotă, boabe de Tonka și lemn de cedru. 

Magazinul Notino.ro are prețuri excepționale la parfumurile de lux și oferte grozave la diverse produse cosmetice de îngrijire a pielii și a părului pentru femei și bărbați. Unele parfumuri din oferta Try it First pot fi încercate pentru că ele sunt livrate cu o mostră gratuită ce poate fi încercată acasă. Dacă aceasta nu este potrivită, atunci produsul nedesfăcut poate fi returnat și banii rambursați rapid. Parfumurile de brand de pe Notino sunt originale și pot fi gravete cu laser cu dedicații speciale, astfel ele sunt trasformate în cadouri personalizate. 

Livrarea produselor este gratuită pe Notino, la comenzile substanțiale peste 250 RON, la produsele bestseller și la parfumurile din categoria lichidare de stoc. Magazinul oferă și vouchere cadou în valoare de 100-400 RON la produsele de brand cumpărate pe site. Aceste produse se pot cumpăra și în punctele de vânzare din București, din Mega Mall și Promenada Mall unde prețurile sunt la fel de convenabile. 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează