GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

O revenire cu greutate! Interviul anului în fotbal a avut loc deja

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2024 16:03 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 16:10

La o conferință de presă neobișnuită, transpirat de la atâta lustruit al băncii, Cristi Pulhac a făcut valuri, anunțându-și planurile pentru FC Voluntari, în ciuda kilogramelor în plus acumulate în ultimii ani. Cu o seriozitate dezarmantă, fotbalistul a descris detaliat cum intenționează să se repună în formă. Ce l-a determinat să tragă tare pentru Voluntari? Soția sa, care este o fină cunoscătoare a fotbalului și care înțelege toate aspectele jocului, de la tactici complexe până la salarii.

Revenirea lui Cristi pare să fie motivată nu doar de dragostea pentru sport, ci și de considerente financiare: el nu simte decât presiunea unor rate bancare inevitabile, așa, ca noi toți. Fotbalistul a glumit despre cum vârsta și kilogramele sunt singurul plus pe care le aduce echipei, dar Cristi este hotărât să demonstreze că mai are multe de oferit.

Această conferință de presă a fost cu siguranță una pentru cărțile de istorie, întrebarea rămânând dacă Pulhac va reuși să revină cu adevărat în prim-planul primei ligi sau dacă rolul său se va limita la a fi un factor de relaxare pentru fani și colegi deopotrivă. Mult succes, Cristi!

Vezi toate știrile Maxbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează