GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2023 14:00 / Actualizat marti, 09 mai 2023 14:05

Semifinalele Ligii Campionilor se dispute astăzi și mâine, iar duelul stelar dintre Real Madrid și Manchester City vine cu cea mai mare cotă din lume sunt la Mozzart Bet!

Real Madrid – Manchester City (ora 22:00) cota 2.40

Finala din semifinalele Ligii Campionilor anunță un spectacol total între principalele favorite la câștigarea marelui trofeu. Real Madrid s-a impus dramatic în sezonul trecut, tot în semifinale, după ce a revenit în minutele adiționale și a dus meciul în prelungiri, acolo unde Benzema a marcat golul decisiv.

Lucrurile par diferite acum, mai ales că forma recentă a lui Manchester City este formidabilă, cu 15 succese în ultimele 16 partide oficiale din toate competițiile, singura remiză venind în returul cu Bayern Munchen din sferturi când calificarea era deja jucată.

În fiecare marți ai câte 40 de rotiri gratuite la Mozzart Bet 

Totuși, Real Madrid a arătat și anii trecuți că în Champions League poate produce meciuri de mare calitate, mai ales pe teren propriu. Diseară, Carlo Ancelotti nu se poate baza pe Militao, suspendat din cauza cartonașelor galbene, și nici pe Mendy, accidentat de mai multă vreme.

Guardiola este la fel de fericit, doar Ake urmând să absenteze din cauza unei accidentări musculare, dar vedetele din atac sunt în mare formă, cu golgeterul Haaland de neoprit. De Bruyne, Grealish, Mahrez, Gundogan și Bernardo Silva au și ei perioade excelente în ultima lună, iar diseară pornesc cu prima șansă împotriva ‘galacticilor’.

Victoria lui Manchester City are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet

La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează