GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCSB – CFR Cluj se joacă la alt nivel în Betano Master, campionatul predicțiilor din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2023 11:08 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 11:09

Supremația celor de la CFR Cluj în Liga 1 se apropie de final, iar echipa lui Dan Petrescu riscă să rateze chiar și prezența în viitoare ediție a cupelor europene. La trei puncte de liderul Farul, echipa FCSB n-are altă variantă decât victoria în meciul cu rivala din Gruia, duminică, de la 21:00. Un meci de ”șase puncte” care se joacă și în noul Betano Master, campionatul predicțiilor din Liga 1. Intră în cursa pentru Marele Premiu, în valoare de 50.000 de lei, sau ocupă un loc în clasamentul cu premii totale de 500.000 Lei oferind câte un pronostic pentru fiecare meci din Liga 1.

Ce este Betano Master?

Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul FCSB – CFR Cluj din Playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur, dintre cele care vor fi disponibile pe site-ul Betano în ziua meciului.

Una dintre predicții va fi Ambele echipe marchează: Da/Nu!

Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în site și pe aplicația Betano în ziua meciului, dar până atunci trebuie știut că doar în două din ultimele cinci meciuri directe ambele echipe au marcat.

Un meci de GG a fost chiar ultimul direct între CFR Cluj și FCSB, disputat în turul Playoff-ului. Bîrligea a deschis scorul pentru CFR Cluj în prima repriză, egalarea roș-albaștrilor fiind adusă de Coman în partea secundă.

Meciul de duminică seara va fi al patrulea din acest sezon între FCSB și CFR Cluj. Până acum fiecare echipă a obținut câte o victorie, pe terenul adversarei, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

FCSB ocupă locul secund în clasament, la trei puncte de liderul Farul și orice rezultat în afara victoriei în meciul cu CFR ar face ca echipa bucureșteană să-și compromită șansele la titlu.

CFR Cluj nu mai are multe de pierdut în actulul sezon. Eliminată din Cupa României Betano în semifinale, CFR Cluj ocupă locul trei în clasamentul din Playoff, la patru puncte de locul secund ocupat de FCSB și la alte șapte în urma liderului.

După cinci titluri consecutive, echipa lui Dan Petrescu se pregătește să predea coroana de campioană a României, însă în joc rămâne participarea în cupele europene, acolo unde CFR Cluj a ținut steagul sus pentru România în ultimele sezoane.

CFR Cluj vine pe Arena Națională după patru meciuri fără victorie în toate competițiile. Remiza din etapa trecută, 1-1 pe teren propriu, a pus capăt unei serii de trei eșecuri la rând pentru ardeleni.

FCSB a trecut peste eșecul din Giulești și a legat două victorii, 2-1 în deplasare cu Universitatea Craiova și 3-1 pe teren propriu cu Sepsi.

Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci partide disputate de FCSB și CFR în campionat.

Ultimele meciuri directe

CFR Cluj – FCSB 1-1 (9 aprilie 2023)
CFR Cluj – FCSB 0-1 (5 februarie 2023)
FCSB – CFR Cluj 0-1 (15 decembrie 2022)
FCSB – CFR Cluj 3-1 (22 mai 2022)
CFR Cluj – FCSB 0-1 (17 aprilie 2022)
FCSB – CFR Cluj 3-3 (23 ianuarie 2022)
CFR Cluj – FCSB 4-1 (29 august 2021)
CFR Cluj – FCSB 2-0 (25 mai 2021)
FCSB – CFR Cluj 1-1 (3 mai 2021)

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite. 

Aceste Provocări sunt:

Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!

Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!

Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică. 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Nu uita de Asigurarea VAR la meciurile din Liga 1

VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător.

Vezi toate știrile Betano

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează