GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Descoperă informații importante despre hrana umeda pentru caini

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 16:27 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 16:27

Dacă ai deja un cățel de ceva vreme, ori tocmai ai adoptat unul, cu siguranță deja îl îndrăgești și dorești să îi oferi îngrijirea de care are nevoie, astfel încât să aibă o viață sănătoasă. 

Alimentația este un aspect deosebit de important, și ar trebui să ții cont de mai multe aspecte, astfel încât prietenul tău canin să primească nutrienții necesari în funcție de vârsta, numarul de kilograme pe care îl are, dar și de starea de sănătate. Descoperă, în rândurile de mai jos, tot ce trebuie să știi despre hrana umeda caini, începând de la ce este, ce avantaje oferă, dar și cum să o alegi pe cea potrivită prietenului tău canin!

Hrana umeda caini – ce este și ce avantaje oferă?

Hrana umeda caini este un tip de hrană ce îți vine în ajutor, astfel încât tu să îți poți hrăni animalul de companie în mod corespunzător, dar și să îi oferi diverisificare. Acest tip de hrană este foarte gustoasă pentru căței, și în același timp este bogată în nutrienții necesari! 

În plus, aceasta oferă un plus de hidratare atunci când este consumată, iar în cazul în care cătelul tău nu consumă suficientă apă de bunăvoie, acest tip de hrană îl va ajuta să își păstreze organismul hidratat! Un alt avantaj pe care îl oferă hrana umedă este dat de ușurința prin care aceasta se mestecă. În cazul în care prietenul tău blănos este deja senior, acesta se va alimenta corepunzător mult mai ușor cu ajutorul hranei umede. Tot hrana umedă este și cea mai tentantă pentru căței, deoarece are un miros aromat, iar gustul acesteia este pur și simplu irezistibil! 

Ce tipuri de hrană umedă poți alege și care este cea potrivită cățelului tău?

Pentru a oferi prietenului tău canin alimentația de care are nevoie, este important să ții cont de vârsta, greutatea, dar și de starea de sănătate a acestuia. Așadar, cățelușilor cu vâsta de până la două luni le este recomandată mâncare ce are un conținut ridicat de nutrienți, proteine, grăsimi și carbohidrați, substanțe importante pentru dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a puilor. Pentru cățeii de până la un an, hrana umedă junior este indicată, deoarece le oferă un conținut ridicat de proteine, grăsimi și vitamine. În cazul câinilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, hrana umedă pentru adulți este cea care le oferă un nivel echilibrat de carbohidrați și proteine, iar în cazul câinilor cu vârsta de peste 7 ani, mâncarea umedă seniori îi ajută să își păstreze vitalitatea și energia pentru o perioadă cât mai îndelungată. 

Cum se păstrează hrana umedă?

Este important să nu oferi hrană umedă cățelului tău niciodată direct de la frigider, ci să o scoți cu o oră înainte, astfel încât temperatura acesteia să fie apropiată de cea a camerei. În plus, în cazul în care prietenul tău blănos nu a consumat întreaga cantitate pe care i-ai oferit-o, este important ca aceasta să nu rămână în bol pentru mai mult de o oră, deoarece va dezvolta bacterii. O poți reintroduce în frigider si o poți oferi cățelului a doua zi, dar nu după mai mult de 24 de ore după deschiderea recipientului. 

NovaFood.ro este site-ul care îți pune la dispoziție posibilitatea de a comanda, din confortul propriei case, produse de cea mai bună calitate, astfel încât prietenul tău canin să primească toți nutrienții de care are nevoie. În plus, tot aici găsești hrană pentru pisici, dar și conserva caine, iar în cazul în care comanda ta depășește suma de 250RON, livrarea este gratuită! 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează