GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Câștig magic la Fortuna! A dat lovitura cu un gol marcat în prelungiri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 15:43

Un jucător Fortuna din Craiova a realizat un bilet ca în filme. Cu doar 2 lei mizați, a reușit să câștige 86.860 de lei.

A ales 18 meciuri, programate pe mai multe zile. Remarcabil e că la toate evenimentele a ales un singur pronostic, peste 2,5 goluri marcate. Opțiunile din Anglia, Belgia, Franța, Italia sau Germania au fost geniale. S-au marcat multe goluri și biletul a devenit o comoară.

Olteanul n-a fost ferit de emoții. A trăit cu sufletul la gură desfășurarea ultimului meci rămas pe biletul fermecat. În deplasarea de la Beveren, Gent a marcat golul care a adus câștigul uriaș în prelungirile meciului.

Cota finală a biletului a fost de 48.150!

Absolut impresionant! Merită toate felicitările!

bilet interior

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  21 Februarie 2019, 10:57

Asta da castig cu 2 lei...bravo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează