GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Anumite priorități la mijlocul lunii Mai

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2023 14:25 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 17:32

Suntem foarte aproape de final, care în acest sezon este cu câteva săptămâni mai lung decât în anii trecuți. Dar aceasta este o veste bună, deoarece înseamnă încă cel puțin trei săptămâni de bucurie nemărginită de fotbal. În această analiză, vom intra în teorii mai profunde. Gândirea rezonabilă este cea mai potrivită în această perioadă a anului, deoarece motivația determină în mare măsură rezultatele finale. Faptul că cineva are nevoie de ceva nu înseamnă că celălalt îi va servi pe tavă. Lucruri de genul acesta se întâmplă în ultima parte a sezonului, dar am evalua șansa de succes la 50/50. Urmărește toate emoțiile cu cote de TOP pe efbet.ro.

De aceasta dată. mergem direct cu Bundesliga. Acesta este singurul dintre campionatele majore în care lupta pentru titlu se va decide în ultima etapă. Cu două runde înainte de final, ies în evidență victoriile sigure ale lui Bayern, Borussia Dortmund și Leipzig. Liderul Bayern joacă acasă împotriva lui Schalke, avem un derby între cele două Borussia la Dortmund, iar în Est, Leipzig îi găzduiește pe Werder. Cele trei cote produc o cotă mare, care este destul de suficientă pentru a trage cu precizie la țintă. Adăugăm informații că liderii din Germania nu au angajamente în Europa și acesta este un prilej de concentrare și mobilizare și mai serioasă. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro.

Mai jos, vom observa aceeași poză în weekend și în Franța. Lens îi găzduiește pe Reims și nu avem nicio îndoială că pentru echipa nordului acesta va fi încă un pas de vis spre Liga Campionilor . PSG nu va deveni campioană sâmbătă aceasta, dar cel mai probabil va reuși să învingă la diferență mare retrograda Ajaccio. Nici Marseille nu renunță la obiectivele sale și probabil va învinge Angers. Cote de TOP pentru aceste meciuri pe efbet.ro.

Evenimentele din Germania și Franța vor fi oglindite în Portugalia. Nu din alt motiv, ci pentru că avem parametri similari. Iar Benfica nu se va bucura devreme de castigarea campionatului, dar nu avem nicio îndoială că vor face un pas decisiv în acest sens cu o victorie în deplasare cu Portimonense. Motivul pentru care face acest lucru este vizita lor la Alvalade în runda următoare. Porto se va duela cu Casa Pia, iar Braga nu se va opri împotriva retrogradatei Santa Clara. Unii dintre noi pot adăuga și victoria celor de la Sporting împotriva lui Maritimo, dar asta ar putea avea consecințe tragice. Cote de TOP pentru acele evenimente și multe altele, aici pe efbet.ro.

Și în Italia, Spania și Anglia. În LaLiga, schimbăm cursul și ne așteptăm la noi atacuri la duelurile celor de la Real și Barcelona, care sunt și derby-uri de oraș. Înainte de meciul decisiv de la Etihad, Real găzduiește Getafe și nu excludem o prejudecată spre succes pentru oaspeți. Espanyol se luptă pentru destinul său și ar putea face zile amare Barcelonei. O verificare a programului arată că Barcelona ar putea deveni campioni în deplasare cu o zi mai devreme dacă Realul nu câștigă împotriva lui Getafe. Atlético Madrid probabil va câștiga duelul cu Elche din deplasare pentru a asigura ultimul loc de pe podium. Toate campionatele din Anglia, Italia si Spania sunt aici pe efbet.ro.

În Italia, ca întotdeauna, este cel mai complicat. Dar petrecerea oamenilor din Napoli, probabil, o să ducă la unele eșecuri în vizita la Monza. Dintre meciurile liderilor, distingem doar victoria lui Inter împotriva lui Sassuolo. Nu credem că efortul uriaș al Veronei se va scufunda, din cauza pierderii de puncte cu Torino. Avem o senzație bună și în Anglia . Newcastle, Manchester City, Liverpool și Arsenal nu vor ceda în această etapă. Cote de TOP la aceste meciuri pe efbet.ro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează