GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  POST TV

Mișcare importantă pe piața media » Postul Pro X se transformă: „Vor fi schimbări importante”

Pro X devine Pro Arena
Pro X devine Pro Arena

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 16:47 / Actualizat luni, 14 martie 2022 17:11

Postul de sport Pro X îşi va schimba denumirea în perioada următoare, acesta urmând să se numească „Pro Arena”. Rebranduirea fost anunțată deja de șefii postului din Pache Protopopescu.

Televiziunea Pro X, moștenitoarea „Sport.ro”, a început deja să ruleze promouri prin care anunță transformarea numelui postului, însă nu a menționat până acum și data la care schimbarea va avea loc, notează Pagina de Media. Nu doar Pro X își schimbă denumirea, ci și Pro 2, postul care va reveni la titulatura inițială, „Acasă TV”.

Schimbare importantă pe piața media: Pro X devine Pro Arena!

„Odată cu venirea primăverii, Pro TV, cel mai urmărit post de televiziune din România, își propune continuarea dezvoltării portofoliului de programe al canalelor secundare. În curând, PRO 2 redevine ACASĂ - brandul care a scris istorie în România, iar Pro X se transformă în Pro Arena. 

Importante modificări de conținut vor fi făcute pentru ambele canale, în funcție de profilul audienței acestora. „Acasă” le va aduce telespectatorilor emisiuni originale, produse special create pentru acest post, dar și o serie de seriale internaționale și filme romantice.

Telespectatorii Pro ARENA se vor putea bucura de evenimente sportive și emisiuni de specialitate, filme de acțiune și documentare de interes pentru bărbați, dar și diverse reality-show-uri”, se arată într-un comunicat emis de Pro TV. 

Pro X devine Pro Arena: „Grafic, vor fi schimbări destul de importante”

În ceea ce privește noua față a canalului PRO X, când am pus pe hârtie primele idei ne-am gândit la un loc imens, virtual, unde tot publicul masculin se poate strânge și unde poate lua parte la spectacole sportive, concerte, show-uri de acțiune și comedie – toate în același loc ca într-o mare, mare ARENĂ. Grafic o să vedem schimbări destul de importante.

- Vasile Alboiu, Creative Director

VIDEO Ioana Cosma, povești din cariera de peste 27 de ani, în direct la GSP Live

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV „M-am rupt de Dinamo!” » Confesiunea brutală a lui Dumitru Moraru: „Galeria conduce, schimbă antrenorii. Nu credeam că se va ajunge aici” + cum a ironizat ultima gafă

VIDEO + FOTO Aici îl invită Iftime pe Rădoi » „Incursiune” în lumea celor de la FC Botoșani, unul dintre cluburile cu cele mai proaste condiții din Liga 1

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
silver13
silver13  •  15 Martie 2022, 08:17

Canal de sport cu show.uri filme,seriale și documentare.mironica,cosma si rădulescu isi împart o emisiune care durează 1 ora si 45 de min pe zi.in rest reluări non stop

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  14 Martie 2022, 22:58
Postat de tartorhs pe 14 Martie 2022, 19:42

astia de la pro tv au cele mai proaste idei cand vine vorba de sport. cum bah sa numesti un canal de sport:sport.ro?sau pro x?sau pro antena. ***?

S-au numit sport.ro după url-ul lor. Inițial, s-au numit TV Sport.

fibra
fibra  •  14 Martie 2022, 20:14

Deci schimbari de continut NU,dar hai sa fim smecheri "Vor fi schimbari importante". Vorba lui Nenea Iancu "Cum le stii tu bobocule ca un om mare!" In traducere Nexam (DEX: nimic).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează