GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială GSP Live » Din Franța, Sever Dron a vorbit despre Simona Halep și culisele tenisului mondial

Sever Dron
Sever Dron

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 00:00 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 15:35

Sever Dron (76 de ani), finalist cu România în ediția din 1969 a Cupei Davis și fost căpitan nejucător al echipei de Fed Cup, a fost invitatul lui Remus Dinu miercuri, de la ora 09:01, la emisiunea GSP Live. 

Aflat în Franța, reputatul antrenor a intervenit prin Skype pentru a discuta despre cele mai importante subiecte din tenisul contemporan: de la parcursul Simonei Halep la Roland Garros și viitorul ei în circuit, până la continua goană spre perfecțiune a starurilor din circuitul masculin. 

Sever Dron a rememorat momente inedite din cariera sa, a vorbit despre relația cu Ion Țiriac și Ilie Năstase și a radiografiat starea actuală a tenisului masculin românesc, aflat într-un apăsător moment de răscruce. 

Ca antrenor, Sever Dron a lucrat, la solicitarea lui Ion Ţiriac, cu Guillermo Vilas când argentinianul a disputat a patra sa finală la Roland Garros, pierdută la Mats Wilander în 1982. I-a fost sfătuitor Virginiei Ruzici, prima noastră campioană de Mare Şlem. L-a pregătit pe talentatul şi capriciosul Henri Leconte, care avea să urce până pe locul 5 în ierarhia mondială. De asemenea, i-a fost alături într-o „colaborare scurtă, dar intensă”, cum a descris-o în cartea sa, lui Julie Halard, care a ajuns a 7-a jucătoare a lumii.

Urmărește emisiunea pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, pe platforma video.gsp.ro și pe canalul oficial de YouTube al GSP

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează