GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOLIU

Doliu în lumea filmului românesc! Mare fan al lui Dinamo, Vladimir Găitan s-a stins din viață la 73 de ani

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 22:29 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 22:37

Vladimir Găitan s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, după ce s-a luptat vreme de mai mulţi ani cu o boală necruţătoare.

Chair dacă ulterior a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori din lumea teatrului și a filmului din România, Vladimir Găitan a cochetat cu sportul în tinereţe. A jucat baschet pentru o perioadă scurtă de timp la CSM Suceava, în Divizia A, însă şi-a încercat norocul şi în handbal. Cea mai de preţ amintire din sport a actorului a fost un meci amical cu naţionala României de handbal masculin de la finalul anilor ’60, din care făceau parte Virgil Hnat, Cristian Gaţu, Cornel Oţelea sau Ioan Moser și care domina handbalul mondial în acea perioadă.

Fan înflăcărat al lui Dinamo

Actorul a fost un mare fan al lui Dinamo și făcut parte din „Echipa Artiștilor”, fiind printre cei care au evoluat pe stadionul “23 August” într-un meci caritabil pentru victimele cutremului din 1977, conform Fanatik.ro. Dinamo nu i-a mai adus prea multe bucurii în ultimii ani, iar insolvenţa clubului din 2014 l-a dezamăgit profund pe Vladimir Găitan: „E foarte trist să vezi clubul favorit în situaţia asta, să vezi cum o echipă care ţi-a bucurat tinereţea ajunge în stadiul acesta.

Înainte aveam timp să trăim la intensitate maximă alături de clubul preferat, dar acum trăim o viaţă atât de tristă încât nu ne mai permitem. Fotbaliştii câştigă mii de euro, iar noi, muritorii de rând, ne bucurăm la câteva sute de lei”.

Bogdan Mitrea, martor la farsa care a făcut înconjurul planetei! Cum s-a văzut coregrafia „câinilor” de pe banca lui FCSB

Citește mai multe știri din fotbal:

Dezvăluiri incredibile făcute de Eric: „Îmi cunosc personal în jur de 20 de frați! Mai am, dar nu-i știu pe restul! Când eram mic jucam desculț, mâncam singur în tribună”

FRF a înștiințat Dinamo » Urmări dezastruoase, dacă datoriile nu sunt achitate până la finalul lui noiembrie: ce prevede regulamentul

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
963513663764819
Emil Sabau  •  11 Noiembrie 2020, 05:59

S-a mai dus o *** mare fan PSD.Actor mediocru insa mare vuvuzea Psd-ista omniprezenta in studiourile A3.Duca-se in pace

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  11 Noiembrie 2020, 00:42

Astăzi am murit puțin și noi cei care ne-am bucurat de talentul acestui mare actor. RIP! :-(((

doardinamo1948
doardinamo1948  •  11 Noiembrie 2020, 00:25

Sper să-i fie mult mai bine acolo unde a plecat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează